Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΚΑ-ΣτΕ

Συνάντηση με τους  Νομικούς –Μέλη της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25/5/2011 το απόγευμα, με θέμα την διερεύνηση και Νομικής διεκδίκησης για την απομάκρυνση των γραμμών υψηλής τάσης της ΔΕΗ, μέσα από τις κατοικημένες περιοχές της πόλης μας.
Στην συνάντηση είχαν προσκληθεί όλοι οι Δικηγόροι μέλη της Ένωσης και παρευρέθηκαν οι:
Αλέξης Καραμάνος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης
Δημήτρης Κατσούλης
Κατερίνα Καλαμακίδη
Μαρία Καμινιάρη
Νίκος Κασαβέτης
Χρήστος Θεοφίλης
Από πλευράς του Δ.Σ. της Ένωσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Μητροπέτρος και ο Αντ/δρος Γιώργος Φραντζής.
Έγινε μια πλήρη ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες, τόσο των κατοίκων με την συλλογή υπογραφών, όσο και της Ένωσης στο επίπεδο επιστημονικής τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητα απομάκρυνσης των γραμμών.
Οι Νομικοί Σύμβουλοι της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ μετά από ανταλλαγή απόψεων και με δεδομένο την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας αλλά και του Δημάρχου, ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, ώστε να έχει προηγηθεί και συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με το Δήμαρχο, να έχουν συλλεγεί όσο περισσότερα στοιχεία, έτσι ώστε, οι όποιες  περαιτέρω  ενέργειες να έχουν  ουσιαστικά αποτελέσματα.
Τέλος καλούμε τους πολίτες-καταναλωτές όπως προσέρχονται στα γραφεία της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ, να υπογράφουν την σχετική διαμαρτυρία, να γίνουν, όσοι το επιθυμούν, μέλη της Ένωσης και έτσι όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.
Να φύγουν οι πυλώνες της υψηλής τάσης πάνω από τα κεφάλια μας.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου