Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Τι μυρίσθηκε ο Μιχάλης;

Οι ημερομηνίες...
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, αλλά έχει να κάνει με την κινούμενη άμμο που λέγετε ΠΑΣΟΚ μετά την 25η Μαρτίου 2011. 
Αν χάσει ο ΓΑΠ έχασε και χάθηκε, γιατί έρχεται η 4η Απριλίου που λήγει το 18μηνο των εκλογών με την εφαρμογή της λίστας. 
Στο κλαρί...
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά την 4η του Απρίλη θα βγουν στο κλαρί και δεν θα τους αναγνωρίζουμε, καθότι θα έχουν λύση την σιωπή του εκβιασμού. Εδώ είμαστε και πρώτοι σας το γράφουμε, ότι θα βλέπουμε και θα ακούμε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και θα νομίζουμε ότι κυβερνάει η Ν.Δ.

Η παρουσία ...
Με δεδομένο τα παραπάνω είναι γνωστό τους πάντες, ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχει δηλώσει "ΠΑΡΩΝ"  για την επόμενη ΜΕΡΑ....και αυτό το παρών κτίζει..

Η κρίση....
Ο  Μιχάλης πήρε λοιπόν το δισάκι του και τραβάει για την βρύση, το αν θα πει νερό είναι άλλο πράγμα και εξαρτάται αν "κρίση" έχει "πιάσει" και την βρύση. 

Η ευκαιρία...
Μέσα από την  «κρίση» και την «ανάπτυξη» λοιπόν,  βγαίνει στην γύρα όσο κανένας άλλος Υπουργός. Εχει βγει σε Πάτρα, Λαμία , ουκ ολίγες πόλεις της Μακεδονίας κ.λπ, κλπ Τώρα βγαίνει και στην Β’ Αθηνών με Ζωγράφου, Γλυφάδα, Περιστέρι κ.α. είπαμε έχει σχέδιο..

Η "εκδήλωση"....

Πολιτική Εκδήλωση των Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ζωγράφου, Άνω Ιλισίων και Γουδί, με ομιλητή τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

 Σχόλιο: Αντε καλή Επιτυχία!!!!

7 σχόλια:

  1. Μα ειναι τοσο ανοητοι? τ ο σ ο? Δεν καταλαβαινουν πως ο Γ.Παπανδρεου κραταει στα χερια του την ενοτητα του Πασοκ και οτι αν χασει το Πασοκ κανενας τους δεν θα εχει τυχη κ α μ μ ι α? κ α ν ε ν α ς τους! χωρις τον Γ.Παπανδρεου δεν θα υπαρχει Πασοκ! Ελπιζουν ολοι[ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ,ΛΟΒΕΡΔΟΣ,ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.Κ.Λ.Π]πως θα εισπραξουν την προικα των Παπανδρεικων! Περασαν και δεν ακουμπησαν! Ας παρει ο καθενας το κομματακι του κι ας παει στο καλο και καλο ταξιδι! Εμεις οι Παπανδρεικοι θα ειμαστε παντα με ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ.Τ ακους γραμματεα? Μην εκτιθεσαι λοιπον με το Μιχαλη τζαμπα και μην ελπιζεις οτι θα εχει μελλον ουτε εσυ βεβαια!Ουτε και η βουλευτινα που επιασε γρηγορα γρηγορα θεση στο Λοβερδο μπας και εχει καμμια τυχη κι αυτη!Γιατι μεχρι σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ειναι τοσο ανοητοι? τ ο σ ο? Δεν καταλαβαινουν πως ο Γ.Παπανδρεου κραταει στα χερια του την ενοτητα του Πασοκ και οτι αν χασει το Πασοκ κανενας τους δεν θα εχει τυχη κ α μ μ ι α? κ α ν ε ν α ς τους! χωρις τον Γ.Παπανδρεου δεν θα υπαρχει Πασοκ! Ελπιζουν ολοι[ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ,ΛΟΒΕΡΔΟΣ,ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.Κ.Λ.Π]πως θα εισπραξουν την προικα των Παπανδρεικων!ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ!Τ ακους γραμματεα που ετρεξες γρηγορα γρηγορα,οπως τοτε και με το Βενιζελο,να προλαβεις να πιασεις πρωτος θεση στο Μιχαλη? Παλι θα ατυχησεις αν νομιζεις οτι θα εχει τυχει και αρα ισως και συ! Και βεβαια κανενας τους! Κι αυτοι-αυτες που τωρα πηγαν στον Λοβερδο και πιστευουν οτι κατι ισως γινει και γι αυτους γιατι μεχρι σημερα...περιμενουν αλλα δεν...Αν λεμε α ν φυγει ο Παπανδρεου ολοι εμεις οι Παπανδρεικοι εχουμε αποφασισει να μην παμε με κανεναν απο τους πιο πανω. Μονο με Παπανδρεου Γ.!Τ ε λ ε ι α! Ας παρουν ολοι το κομματακι τους και καλο ταξιδι.Πασοκ διχως Παπανδρεου Γ. δεν νοειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε σεις μετα τον Γ.Παπανδρεου, αν και οποτε αποχωρισει απο την ηγεσια του Πασοκ, υπαρχει μια και μονον λυση.Ανδρεας Γ.Παπανδρεου υιος!Τι νομιζατε δεν θα ειμασταν ετοιμοι για την διαδοχη?Οποτε γραμματεα παλι ετρεξες, οπως και με τον Βενιζελο βιαστηκες,και παλι θα την πατησεις!Προλαβαινεις παντως οσο ειναι καιρος.Αν θες να ξαναεισαι γραμματεας[γιατι για τιποτα αλλο δεν νομιζω...]φροντισε να δωσεις αλλο στιγμα αλλα δημοσιως και γρηγορα.Παλι χαμενος? Ειναι πολυ! Βαζουν και κωλυμα ηλικιας και δεν επιτρεπονται αλλα ρισκα! Αντε καλη τυχη αλλα μην παραπονιοσαστε μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός που έγραψε τις δύο παραπάνω παρατηρήσεις, αλλά από την σύνταξη και το ύφος πρόκειται για το ίδιο άτομο.
    Αυτό που με τρομάζει είναι ότι υπάρχουν σήμερα άτομα τα οποία επιλέγουν με βάση το όνομα την κληρονομιά και όχι με βάση τις θέσεις και τους αγώνες.
    Εφόσον είναι όπως φαίνεται ΠΑΣΟΚ, μήπως στο κόμμα πρέπει να εκπαιδεύσει- μορφώσει τον κόσμο του σε θέμα τα ηθικών αξιών γιατί τελικά μπάζουν, από τον απλό ψηφοφόρο μέχρι μεγαλουπουργούς του παρελθόντος. Μήπως πρέπει να δει την ποιότητα την παιδεία τους, ώστε να υπηρετούν τις αξίες.
    Μια τέτοια αναφορά σε συγκριμένο άτομο χωρίς το ίδιο να έχει εκφράσει την θέληση του, είναι προοδευτικό; Μήπως είναι έντονα αντιδραστικό-συντηρητικό;
    Η επιλογή ενός ηγέτη δεν πρέπει να περιέχει τουλάχιστον τα ελάχιστα, όπως ικανότητα της να βλέπει, να οδηγεί και να υπηρετεί τον λαό και όχι να ακολουθεί την λαό. Δεν πρέπει να βγαίνει μέσα από τους αγώνες τις θέσεις, την ικανότητα κάποιος να μπορεί να διατυπώσει ένα ελάχιστο όραμα.

    Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ, για τα άτομα που αναφέρονται ως νέοι «πρωθυπουργοί» προσωπικά το θεωρώ ότι αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ αρκεί τα άτομα αυτά να σχεδιάζουν με βάση το δικό μας καλό και όχι βάση την υλοποίηση των προσωπικών τους στρατηγικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο συντακτης του 4ου σχολιου μαλλον δεν διεκρινε το ακριβες νοημα του 1ου και 2ου σχολιου.Τις προσωπικες στρατηγικες των εν δυναμει 'νεων πρωθυπουργων'εθιξε βαζοντας και το απαραιτητο χιουμορ που επρεπε.Την ωρα που η χωρα και ο λαος 'δοκιμαζονται' καποιοι δοκιμαζουν την αντοχη μας και κανοντας προσωπικα παιγνιδια, φτιαχνουν το προφιλ τους για την μεταπαπανδρεικη εποχη.Αυτο και μονον αυτο ηθελε με οργη και μεγαλο θυμο να πει.Λυπαμαι που καποιοι δεν το αντιληφθηκαν η δεν ηθελαν για λογους ευνοητους να το αντιληφθουν η δεν τους συνεφερε!Οταν ο πρωθυπουργος τρεχει για τη διασωση της χωρας καποιοι τρεχουν να κανουν συσχετισμους για παρτη τους!Δεν ειναι αυτο εξοργιστικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ερώτημα που θέλω να βάλω είναι αν μια κυβέρνηση 18 μήνες ζωής μπορεί να υπάρχει αν οι υπουργοί της δεν υπηρετούν κοινούς στόχους. Γιατί όλοι εμείς γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της πρακτικής των υπουργών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να υπηρετούν προσωπικές στρατηγικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ξυπνησει ο λαος και να αξιολογει σωστα οταν ψηφιζει!Να μην ψηφιζει εξουσιομανεις και εξουσιολατρεις! Να παψουν να επιβιωνουν[?] πολιτικα, οι απολιτικοι-ες,και τα σολαριουμ...Να ψηφιζουν με πολιτικα κριτηρια και οχι χρηστικα[μην παθω τιποτα ποιος θα με 'σωσει'[?]Μια ιδιοτυπη ομηρια που βεβαια δεν ευθυνονται οι πολιτες.Και που αποφερει οταν ερθει η ωρα τα επιθυμητα αποτελεσματα στις καλπες.Νομιμο ισως αλλα οχι ηθικο! Φ α υ λ ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή