Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

O γαλάζιος πόλεμος στην Εύβοια


Διαβάσαμε στα ΝΕΑ το παρακάτω σχόλιο το οποίο αναφέρεται σε όσα συμβένουν στην ΝΔ του νομού για τις σχέσεις των βουλευτών του Νομού Κώστα Μαρκόπουλο και Σίμο Κεδίκογλου κάνοντας λόγο για "γαλάζιο πόλεμο στην Εύβοια"
"Αναζωπύρωση τοπικών ερίδων έχουν προκαλέσει τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Ν.Δ. Πιο συγκεκριμένα, έχει ξαναζεσταθεί το μέτωπο μεταξύ Κώστα Μαρκόπουλου και Σίμου Κεδίκογλου.
Ως γνωστόν αν θες να τσακωθείς, βρίσκεις πάντα μια αφορμή. Πέρυσι ο Κεδίκογλου αισθανόταν «στριμωγμένος» καθώς ο επίσης εκλεγόμενος στην Εύβοια Μαρκόπουλος είχε αναγορευθεί σε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.
Φέτος πάλι η ανάφλεξη προέκυψε στον Δήμο Ιστιαίας. Υποψήφιος δήμαρχος ήταν εκεί ο -πατήρ του Σίμου- Βασίλης Κεδίκογλου. Αυτός, από τη δυσάρεστη εμπειρία των αυτοδιοικητικών εκλογών- όπου κατετάγη τρίτος με 19,89%-, αποκόμισε την εντύπωση ότι τον πολέμησε με αόρατο τρόπο ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Σε όλα αυτά προστίθεται η γενικότερη γαλάζια γκρίνια ότι «θα είχε κερδίσει ο Χειμάρας τη Στερεά Ελλάδα, αν δεν είχαμε βουλιάξει στην Εύβοια». Στο κλίμα αυτό προστίθενται οι γαλάζιες υποψίες ότι ο Σίμος απλώς αναζητεί ένα παράθυρο ευκαιρίας για να πάει με το κόμμα της Ντόρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου