Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ στο Μικροπολιτικό (2)

Όπως σας ενημερώσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση η στήλη Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ έγραψε για όσα συμβαίνουν στην ΝΕ ΠΑΣΟΚ την 24/11/2010. Φαίνεται ότι ο Παναγιώτης Καταραχιάς δεν άντεξε το σχόλιο και αποφάσισε να απαντήσει στο Μικροπολιτικό. Η απάντηση, όπως γράφτηκε στα ΝΕΑ την 27/11/2010.
ΕΛΑΒΑ μέσω e-mail απαντητική επιστολή από τον Παναγιώτη Καταρραχιά για όσα έγραφα περί αναταράξεων στο ΠΑΣΟΚ Ευβοίας λόγω της κακής επίδοσης στους δήμους. Ιδού το ζουμί:

«Στη συνεδρίαση της Ν.Ε.του ΠΑΣΟΚ στις 22/11/2010 έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αναλύθηκαν οι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτό, και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη λειτουργία των κομματικών Οργάνων του Νομού και τη μελλοντική τους πορεία.Δεν τα φόρτωσαν όπως γράφετε όλα στον υπεύθυνο για θέματα Αυτοδιοίκησης,και πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό ενώ η λειτουργία του οργάνου είναι συλλογική; Ευθύνες επέρριψε τόσο σε εμένα όσο και στο Γραμματέα της Ν.Ε.και ζήτησε την παραίτησή μας ένα συγκεκριμένο μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής το οποίο έχει αναγορευτεί σε αυτόκλητο Κομματικό Εισαγγελέα του “ΠΑΣΟΚ”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου