Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Παναγίωτης Καταραχιάς Μαζί τα κάναμε!!!

Από τις δύο δημοσιεύσεις στον μικροπολιτικό στα ΝΕΑ, που σας  δείνουμε  την δυνατότητα να τις διαβάσατε στην συνέχεια. μαθαίνει κανείς  από το πρώτο σχόλιο των ΝΕΩΝ,  υπεύθυνος για τα χάλια του ΠΑΣΟΚ στο νομό είναι  ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Παν Καταραχιάς.
Ο Παναγιώτης Καταραχιάς φαίνεται ότι δεν αντέχει να πάρει πάνω του, όλο το βάρος του πατατράκ που έπαθε το ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια και μάλιστα όχι από κακές επιλογές αλλά από τοπικά παιγνίδια σε βάρος των χρισμάτων του ΠΑΣΟΚ. Γιατί όσο και να μην πηγαίνεις το Γ. Σιαγιάννη στο Αλιβέρι ή τον Πρόδρομο Ενωτιάδη στο Μαντούδι,  δεν τους έφαγε ή κακή πολιτική τους εικόνα ή το ότι ήταν ανίκανοι. Αντίθετα "φαγώθηκα" από τον πόλεμο που τους έγινε από  "μέσα". 
Αυτό το βάρος λοιπόν ο Π. Καταραχιάς δεν αντέχει να τον πάρει τις πλάτες του, γιατί ξέρει ότι τα στόματα άνοιξα. Ξέρει ότι ο Πρόδρομος μίλησε και λέει τα min, πχ ότι τον έψαχνε 20 μέρες και είχε το τηλέφωνο κλειστό και αναγκάστηκε να πάει στην Λίμνη στο Σχολείο που διδάσκει να τον βρει και ότι ο Παναγιώτης "σκοτώθηκε"  "έτρεχε σαν άλογο " για την νίκη του Πρόδρομου....
Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να "δώσει" και τον Γραμματέα της ΝΕ τον Β. Αυλωνίτη, γιατί μέχρι σήμερα δεν ξέραμε ότι είχαν ζητηθεί παραιτήσεις. Έτσι ο Π. Καταραχιάς αποφάσισε να δώσει για της πλαγίας οδού και τον Γραμματέα και να πει ότι μαζί τα κάναμε άλλωστε πότε θα του δινόταν αυτή η ευκαιρία!!!.
Τι λέει λοιπόν στην απάντηση του στα ΝΕΑ. 'Ευθύνες επέρριψε τόσο σε εμένα όσο και στο Γραμματέα της Ν.Ε. και ζήτησε την παραίτησή μας ένα συγκεκριμένο μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής το οποίο έχει αναγορευτεί σε αυτόκλητο Κομματικό Εισαγγελέα του “ΠΑΣΟΚ”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου