Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η "ΣΦΑΓΗ" ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ

Τις επόμενες ημέρες αλλάζουν γραμματείς τα υπουργεία καθώς μετά τον ανασχηματισμό, οι υπουργοί που άλλαξαν κυβερνητικά πόστα θέλουν να έχουν κοντά τους, πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλαγές πρόκειται να γίνουν στα υπουργεία περιφερειακής ανάπτυξης , ο Μ. Χρυσοχοϊδης  θέλει να αλλάξει όλους του Γραμματείς της Λούκας Κατσέλης στο υπουργείο και να τοποθετήσει δικούς του συνεργάτες, στο υγείας, ο Α. Λοβέρδος θέλει για γραμματέα στο υπουργείο την Αθηνά Δρέτα που είναι γραμματέας μέχρι σήμερα στο υπουργείο εργασίας για να την τοποθετήσει στη θέση του κ. Πολύζου,


Ο Χ. Παμπούκης θέλει τον Γρηγόρη Τασούλα απο το υπουργείο προστασίας του πολίτη, να στο υπουργείο επενδύσεων ως γενικός γραμματέας του "Investingrees", ενώ για θέση γραμματέα αναμένεται να λάβει- πιθανότατα στο υπουργείο παιδείας- η πρώην νομάρχης κρήτης Βαγγελιώ Σχοιναράκη.
Κενή θέση 
Θέση στη κυβέρνηση αναμένεται να λάβει και ο Μάρκος Μπόλαρης που πιθανολογείται να τοποθετηθεί υφυπουργός στο υπουργείο Δικαιοσύνης, μετά την εκλογή του Απόστολου Κατσιφάρα ως περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου