Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τελικά, το περίφημο DNA του ΠΑΣΟΚ αντέχει ή δεν αντέχει να βγάλει μέχρι τέλους τον ανήφορο του Μνημονίου;


Η Λούκα Κατσέλη αντέδρασε και παζαρεύει μέχρι εσχάτων με την τρόικα, τρεις βουλευτές με ηχηρή παρουσία – οι κ.κ. Φλωρίδης, Καρτάλης και Αλευράς – ζήτησαν αλλαγή πλεύσης με κοινό άρθρο τους στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» μία υπουργός η Λούκα Κατσέλη έγραψε άρθρο στο «Κυριακάτικο Βήμα» και όλο και περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο, δημοσίως ή μη, για «ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου». Αυτά είναι σημεία ελπίδας με στην μαυρίλα του Ελλήνα ότι κάτι κινήται και κάποιοι δεν θα τον εγκαταλείψουν.

To MEGA  και η ομάδα ΠΡΟΜΗ δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάει, γιατί αυτό το εμετικό παραλήρημα, σε κάθε νέο, διαφορετικό, σε όποιον θέλει να δώσει το αγώνα του και να αποδείξει ότι η χώρα και ο λαός έχει  αξιοπρέπεια και θα δώσει μάχη χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Η ομάδα ΠΡΟΜΗ όμως δεν παίζει, τόλμησες να πειράξεις τα παιδιά που προστατεύει Λοβέρδο και Παπακωνσταντίνου αναιρείς τους στόχους των συμφερόντων που υπηρετεί η ΠΡΟΜΗ. Συμφέροντα που την διατάσουν και την στήνουν κάθε βράδυ εκεί πέθανες!!! Η ομάδα ΠΡΟΜΗ δεν παίζει κάνει ανοικτό ελεεινό  πόλεμο εναντίο όποιου   τολμήσει τα αυτονόητα, να αγωνισθεί για να σώσει κάτι.
Φαίνεται ότι οι τράπεζες που διατάσουν την ΠΡΟΜΗ θέλουν να ξεσχίσουν την ΟΤΟΕ και μετά από αυτή όλοι οι άλλοι θα είναι απλά αρνάκια με τρυφερά παιδάκια. Οι τράπεζες την βρήκαν πάλι μπροστά τους την Λούκα, χθες στο Ανάπτυξης να θέλει να προστατεύει τους καταναλωτές την διέλυσαν, σήμερα στο εργασίας να θέλει να προστατεύσει την ΟΤΟΕ. Η ομάδα ΠΡΟΜΗ την πρώτη φορά πέτυχε τώρα ξέρει και το κάνει ανοικτά θα τα καταφέρει δεν υπάρχει ερώτημα. Το μόνο που θα έχει απομείνει τότε θα είναι η θύμηση σε εσάς για το «κάποτε εργατικό κίνημα»  και σε εμάς  ότι οι γονείς μου ανήκαν στην ομάδα ΠΡΟΜΗ.
Σημ1 Σκανδαλίδης σήμερα στην ομάδα ΠΡΟΜΗ «δεν μου αρέσουν οι υπουργοί που κάνουν πασαρέλα, δεν μου αρέσει η Τρόικα που κάνει πασαρέλα υπουργών» αναφερόμενος στο ρεπορτάζ της ομάδας ΠΡΟΜΗ που μας ενημέρωνε για την άποψη της τροικας για τον Λοβέρδο και πόσο καλό παιδί είναι και η ομάδα ΠΡΟΜΗ είχε προβάλει λίγα λεπτά πρίν.
Αύριο πάλι έχει ομάδα ΠΡΟΜΗ.
Σημ2 Αν το άρθρο της Λούκας ήταν λάθος για την χρονική στιγμή η συνεύντεξη του Σαχινίδη στην ίδια εφημερίδα την ίδια μέρα να μιλάει για τους εργαζόμενους με αυτόν το απαξιωτικό τρόπο τι ήταν. Αλλά ποιός τους γα@@@@@ σήμερα αυτούς θα μου πείτε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου