Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ακυρώνουμε τα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα στο Αλιβέρι , μίλησε, την Πέμπτη, ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του Π.Γ της Κ.Ε και βουλευτής Ευβοίας του κόμματος.

Ο Γ. Μαρίνος μεταξύ των άλλων ανέφερε :


Έχει μεγάλη σημασία που ένα τμήμα του λαού αντιστέκεται σθεναρά και μαζί με το ΚΚΕ αποκαλύπτει τους επικίνδυνους στόχους που υπηρετεί το δημοψήφισμα που οργανώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποιώντας μια στημένη ερώτηση για να αρπάξουν τη λαϊκή ψήφο , την λαϊκή έγκριση στα αντιλαϊκά μέτρα , σε νέα μνημόνια. 

ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ μαζί με τους συνεργάτες τους , μέσα από προκλητικούς εκβιασμούς προσπαθούν να ρίξουν τους εργαζόμενους μέσα σε μια καλοστημένη παγίδα.

Η παγίδα αυτή έχει το εξής «μυστικό». 
Ότι και να ψηφίσει ο λαός,  ΟΧΙ η ΝΑΙ,  ψηφίζει για νέα αντιλαϊκά μέτρα , ψηφίζει για νέα μνημόνια .
Το ΝΑΙ της Ν.Δ , του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και το ΌΧΙ του ΣΥΡΙΖΑ , των ΑΝΕΛ και της «Χρυσής Αυγής» σημαίνουν διατήρηση των μνημονίων και των αντιλαϊκών νόμων που φτώχευσαν το λαό μας.
Σημαίνουν διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και των άλλων σκληρών φορολογικών μέτρων , διατήρηση των μέτρων που ξήλωσαν τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα , που μείωσαν δραματικά τους μισθούς και τις συντάξεις .
Πάνω σ αυτή τη βάση προσπαθούν εκβιαστικά να κλέψουν την ψήφο του λαού για να φέρουν νέα δανειακή σύμβαση , νέο μνημόνιο , πολύ σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, που θα ληστέψουν πάρα πέρα το λαό μας και θα του πάρουν από την τσέπη πάνω από 8 δισεκατομμύρια Ευρώ, σε φορολογία , περικοπές στις κοινωνικές υπηρεσίες , στους μισθούς και τις συντάξεις.
Αυτή είναι η πραγματικότητα που κρύβουν πίσω από την πόλωση που δημιουργούν , πίσω από τη διαφήμιση της Ε.Ε , της λυκοσυμμαχίας που βάζει τη σφραγίδα της σε όλες τις επιθέσεις κατά των εργατικών –λαϊκών δικαιωμάτων.

Αν πέσει ο λαός στην παγίδα τους, τη Δευτέρα Τσίπρας και Σαμαράς,  μαζί με το Γιούνκερ , τη Μέρκελ , τη Λαγκάρντ και τα άλλα κοράκια του κεφαλαίου , θα σηκώσουν ψηλά τα αποτελέσματα της κάλπης και θα τα χρησιμοποιήσουν για να εντείνουν την αντιλαϊκή επίθεση.

Οι εργαζόμενοι έχουν υποχρέωση να αντιδράσουν τώρα , άμεσα , πριν είναι αργά.
Να στηρίξουν την περήφανη στάση του ΚΚΕ και το αγωνιστικό του ψηφοδέλτιο που γράφει :
ΟΧΙ στην πρόταση  Ε.Ε –Ε.Κ.Τ – Δ.Ν.Τ .
ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης.
Αποδέσμευση από την Ε.Ε με το λαό στην Εξουσία.

Αυτό είναι το μεγάλο ΟΧΙ στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα , αυτό είναι το μεγάλο ΝΑΙ στην πάλη για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων , στην πάλη για την ανάκτηση των απωλειών των εργαζομένων , αυτή η επιλογή εκφράζει  την αντίσταση του λαού μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου