Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Όχι στη νέα συμφωνία Μνημόνιο

Η διαφαινόμενη πλέον συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών αποτελεί μία βαθιά αντιδραστική πράξη, μέσα από την οποία συνεχίζεται η βάναυση μνημονιακή επιτήρηση, διατηρείται αλώβητο όλο το πλαίσιο των μνημονιακών νόμων που τσάκισαν τον λαό την προηγούμενη πενταετία και κλιμακώνεται η επίθεση στα λαϊκά στρώματα μέσα από τη φορολεηλασία, τις σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις και την άμεση ή έμμεση μείωση του εισοδήματος.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Να καταγγείλει την νέα συμφωνία μνημόνιο. Καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς και του εργατικού και λαϊκού κινήματος να καλέσουν σε συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες, σε πανελλαδικές πανεργατικές απεργίες για να μην περάσει ούτε στον λαό ούτε στην Βουλή.
Δεν παλέψαμε πέντε χρόνια για να μας έλθει ένα νέο μνημόνιο! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την νομιμοποίηση να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία! Όλες οι δυνάμεις του κινήματος, το ΚΚΕ, οι μαχόμενες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο της αριστεράς οφείλουν να δώσουν έμπρακτα το παρών στις κινητοποιήσεις, να εκδηλώσουν έμπρακτα με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή τους και να παλέψoυν για να μην περάσει η συμφωνία αυτή. Είναι καθήκον και υποχρέωση κάθε συνειδητού εργαζόμενου και κάθε αριστερού αγωνιστή να μην επιτρέψουμε η μνημονιακή συμφωνία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ, να κάνει την Αριστερά παρένθεση στη λαϊκή συνείδηση για δεκαετίες.
Όλοι στον αγώνα
Να μην περάσει η νέα αντιλαϊκή συμφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου