Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, ξεκίνησαν την περιοδεία τους



Ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο η εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας στις τοπικές κοινωνίες. Στις περιοδείες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών, αλλά και στελεχών από τις κατά τόπους οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ,  μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό και έγινε γνωριμία των τοπικών κοινωνιών με τους υποψήφιους βουλευτές.

Ειδικότερα, την Κυριακή 11/1 πραγματοποιήθηκαν περιοδείες από την ΟΜ Χαλκίδας στη Ν. Αρτάκη, στη Δροσιά, στα Λουκίσια, στο Βασιλικό, στα Φύλλα και στο Αφράτι.

Η ΟΜ Αλιβερίου πραγματοποίησε εξόρμηση την Αγορά του Αλιβερίου  και περιοδείες στην Δημοτική Ενότητα Ταμυναίων (Αγ.Λουκάς,Αγ.Ιωάννης κ.α.) και Κονιστρών, καθώς  και στα χωριά Νεοχώρι, Αχλαδερί, Μαντράκι της  Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος.
Η ΟΜ Λίμνης Μαντουδίου Αγ. Άννας επισκέφθηκε τα χωριά Μετόχι, Σπαθάρι, Μουρτιά. Δάφνη, Κουρκουλοί.
Σε όλες τις περιοδείες η υποδοχή του κόσμου, ανεξάρτητα από την πολιτική προέλευση, υπήρξε ιδιαίτερα ενθαρρυντική, δίνοντας την αίσθηση ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αντιληπτή από την κοινωνία ως η μοναδική εναλλακτική στη λαίλαπα του Μνημονίου.
Η εξόρμηση σε ολόκληρη την Εύβοια θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό τις επόμενες ημέρες, στέλνοντας σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη το μήνυμα ότι «η ελπίδα έρχεται»

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου