Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Γάλλος αξιωματούχος θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Θεοχάρη


Άρωμα... Γαλλίας θα έχει η επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.
Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τη σύνθεση της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για τη θέση του ΓΓΔΕ, και σε αυτήν μετέχουν -πέραν του προεδρεύοντος υπουργού Οικονομικών, τέσσερα μέλη, και συγκεκριμένα, δύο καθηγητές πανεπιστημίου, ο Εθνικός Συντονιστής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς κ. Τέντες, καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών.

Αναλυτικά, τα μέλη της επιτροπής:

  • Ιωάννης Τέντες (Εθνικός Συντονιστής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, τ. Εισαγγελέας Α.Π.)
  • Μιχαήλ Σφακιανάκης (Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς)
  • Εμμανουήλ Κονδύλης (Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς)
  • Pierre Lepetit (Γενικός Επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας).
Tο ΥΠΟΙΚ έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος, έως και τις 15 Ιουνίου, για την πλήρωση της θέσης του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ για τη σύνθεση της επιτροπής:
«Ορίζεται η σύνθεση της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, στην οποία πέραν του προεδρεύοντος Υπουργού Οικονομικών, μετέχουν οι εξής ως μέλη: Τέντες Ιωάννης (Εθνικός Συντονιστής για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, τ. Εισαγγελέας Α.Π.), Σφακιανάκης Μιχαήλ (Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς), Κονδύλης Εμμανουήλ (Ομότιμος Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς) και Lepetit Pierre (Γενικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου