Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΕΚΕ :Παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων δεν γίνονται ανεκτά από κανέναν.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό για την μεταφορά του Εμπορικού Λιμένος Χαλκίδος στο εργοστάσιο των Τσιμέντων Χαλκίδας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής : Απ’όσο γνωρίζουμε ποτέ το Δ.Σ της ΟΛΝΕ δεν είχε πάρει απόφαση για την μεταφορά του Εμπορικού Λιμένος Χαλκίδος.

Παλαιότερη απόφαση του προηγούμενου καθεστώτος ως λιμενικό ταμείο Χαλκίδας υπήρχε σε συνάρτηση με τη χωροθέτηση του νέου λιμανιού που είναι πέρα από το χώρο του εργοστασίου τσιμέντων. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί όταν το εργοστάσιο λειτουργούσε .
Είναι απορίας άξιο γιατί έρχονται αυτά τα δημοσιεύματα στην επιφάνεια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που το εργοστάσιο είναι σταματημένο και απολύει εργαζόμενους με το 5% εδώ και 15 μήνες
Το Ε.Κ.Ε. διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση και κάθε αρμόδιο ότι κανείς δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση για την τύχη του εργοστασίου των τσιμέντων Χαλκίδας χωρίς να λάβει υπ’όψιν του τη κατάσταση, τους εργαζόμενους, τα συλλογικά τους όργανα και την ίδια την τοπική κοινωνία.
Όσο αφορά πληροφορίες για δημιουργία κέντρου διανομής και διάφορα άλλα καλούμε οποιονδήποτε έχει τέτοια στοιχεία να τα καταθέσει στα αρμόδια συλλογικά όργανα των εργαζομένων αλλιώς είναι παραμύθια.

Παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων δεν γίνονται ανεκτά από κανέναν.
Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου