Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦ. ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 12/6

Αγαπητοί φίλοι,
Η συμμετοχή στις προσυνεδριακές διαδικασίες είναι εντυπωσιακή. Εκατοντάδες προτάσεις θέσεων έχουν ήδη σταλεί ηλεκτρονικά. Εκατοντάδες από εμάς συναντιόμαστε καθημερινά στις κατά τόπους συγκεντρώσεις των τομέων. Παράλληλα, υπάρχει ένα αίτημα ξεκάθαρο που είναι δύσκολο να μην ακούσεις:
Το συνέδριο να γίνει σε μια περιοχή που θα είναι οικονομικότερη κι ευκολότερη η πρόσβαση. "Το Ποτάμι που ακούει", λοιπόν, αποφάσισε να γίνει το ιδρυτικό συνέδριο στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, τις ίδιες ημερομηνίες (27-29 Ιουνίου). Στόχος μας είναι η συμμετοχή όσων περισσότερων πολιτών στις διεργασίες του Ποταμιού.
Για τον λόγο αυτό, και με αφορμή και την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου, παρατείνουμε για μία ακόμα ημέρα (έως αύριο Πέμπτη) και την διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την εκλογή συνέδρων, έτσι ώστε φίλοι, οι οποίοι για πρακτικούς λόγους αδυνατούσαν να παραστούν και να συμμετάσχουν στο συνέδριο, να έχουν το περιθώριο να υποβάλλουν υποψηφιότητα.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που μπορεί να προκαλεί αυτή η αλλαγή, αλλά πιστεύουμε ότι είναι προς όφελος όλων μας και κυρίως του ίδιου του Ποταμιού.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου