Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΠΡΟΣ ΔΗ.Κ.Ε.Π.

Θεωρούμε πως ήδη έχουμε περάσει το μήνυμα πως απεχθανόμαστε την μουρμούρα και το παράπονο !!!
Άλλωστε πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά,καθώς μισούμε την απάθεια,παρακινώντας σε δράση και ενέργεια,ως υποχρεωτικές διόδους που οδηγούν σε παραγωγικό αποτέλεσμα.
Ήδη όμως έχουμε εκπέμψει πως όταν υπάρξει λόγος και προκληθούμε,ανταποκρινόμαστε και απαντάμε τόσο,όσο χρειάζεται.
Ο λόγος αυτην την φορά είναι για να καταγγείλουμε και να κάνουμε γνωστή δημοσίως,αν και σίγουρα δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση,την νέα προκλητική στάση πιστή στην γνωστή τακτική,για όσους τον εχουν μάθει πλέον από την <<καλή και την ανάποδη>>,της υποκρισίας,του νυν Δημάρχου 
του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας.
Έχει ήδη συμπληρωθεί πάνω από ένας μήνας,αρκετά δηλαδή νωρίτερα από την περιβόητη και πολυδιαφημισμένη πλέον συνάντηση για το περίφημο "debate",όπου σαν Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών  με την ιδιότητα ενός από τους υποψηφίους Συνδυασμούς που διεκδικούν την διαχείρηση του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας για την επόμενη θητεία,κάναμε αίτημα ώστε αντιπροσωπεία μας να συναντηθεί με τον νυν Δήμαρχο Ερέτριας Κον Βασίλη Βελέντζα.
Σαν Παράταξη που ενδεχομένως να αναλάβει τα ηνία του Δήμου την προσεχή περίοδο,θεωρούμε πως έχουμε κάθε τέτοιο δικαίωμα ώστε να ενημερωθούμε για τα φλέγοντα θέματα του Τόπου μας από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής,επίσης επί θεσμικού πλαισίου αλλά και για οτιδήποτε άλλο κριθεί αναγκαίο και καίριο.
Άλλωστε σε προγενέστερο ανύποπτη χρονική στιγμή αυτο το είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Δήμαρχος,αλλά τώρα που ήλθε το <<πλήρωμα του χρόνου>>,δεν φαίνεται διατεθειμένος και πρόθυμος για κάτι τετοιο.
Το πιο εντυπωσιακό μάλιστα,είναι η παρατήρησή του όταν ενημερώθηκε για την πρόθεσή μας πως...<<μόνο η ΔΗ.Κ.Ε.Π. ζήτησε κάτι τέτοιο και είμαι καθ' όλα πρόθυμος και με ιδιαίτερη χαρά να παράσχω τέτοιες πληροφορίες>>.
Έως εκεί όμως !!!
Έκτοτε ουδέν από το...Δημαρχιακόν Μέτωπον !!!
Η αποφυγή και το κρυφτούλι εν προκειμένω,προκαλούν και εξοργίζουν !!!
Υπομονή όμως κι επιμονή !!!
Κυριακή...κοντή...Γιορτή !!!
Για Τον Επιμένoντα...Επιτυχία Λαμπρή...ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου