Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Αντιδρά ο Βενιζέλος για την επίσκεψη Τσιπρα στην Ρωσία


Επίθεση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως «χυδαιολογεί» σε βάρος της κυβέρνησης και «κάνει μόνη της» εξωτερική πολιτική.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη Ρωσία χωρίς να συνεννοηθεί(;) με το υπουργείο εξωτερικών και την κυβέρνηση προσθέτοντας μάλιστα πως «αυτά» γίνονται μόνο στη Συρία.

Ο κ. Βενιζέλος, είπε πως στο ΣΥΡΙΖΑ έχει οικοδομήσει μια δημαγωγία «που έχει φτάσει στο ταβάνι» πάνω στις πλάτες της κυβέρνησης και εκτίμησε πως τώρα, «υπάρχει εκνευρισμός» και λένε «ρίξε όλα τα κάρβουνα στη μηχανή» επειδή «η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο».
Ο κ. Βενιζέλος, χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ «όχημα διαμαρτυρίας» το οποίο ψηφίζουν σε μεγάλο βαθμό άνθρωποι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. «Τους λέμε να το ξανασκεφτούνε. Αυτό που ψάχνουν θα το βρουν από τον ασφαλή τρόπο που τους έχουμε πει εμείς, με ειλικρίνεια».
Χαρακτήρισε «άδικους» και «ανακριβείς» τους ισχυρισμούς ότι η ΝΔ τα έχει πετύχει όλα μόνη της και αναφέρθηκε στη «μεγάλη στροφή» της ΝΔ σε κόμμα ευθύνης μετά την αντιμνημονιακή φάση.
Σκληρή κριτική άσκησε ο κ. Βενιζέλος και κατά της ΔΗΜΑΡ, πως «πάει να πάρει τα ψίχουλα του ΠΑΣΟΚ», υιοθετώντας και ενθαρρύνοντας «τυχοδιωκτικές συμπεριφορές». Κατηγόρησε μάλιστα τη Η ΔΗΜΑΡ πως γίνεται «μηχανισμός εκλογικής στήριξης ανθρώπων που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ που φεύγει, αλλά αδυνατεί να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ του σήμερα».
πληροφορίες από: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου