Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Κάθε άλλη επιλογή μέλους εκτός των συλλογικών αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ τον θέτει εκτός του κόμματος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία θέτει εκτός οργανώσεων του, όσα μέλη του στηρίζουν ψηφοδέλτια διαφορετικά των κομματικών ψηφοδελτίων. Η ανακοίνωση.
Η Οργάνωση Μελών Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ, οργανωμένα και συγκροτημένα, με ενότητα και μαχητικότητα, δίνει την τριπλή μάχη των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, (στο Δήμο Χαλκίδας με το «Ρεύμα Ανατροπής» και με το Ν. Λεβέντη , στην Περιφέρεια με την «Στερεά σε νέα τροχιά» και τον Β. Αποστόλου) και για τις Ευρωεκλογές, με ένα στόχο:
Τη νίκη των δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς(ΣΥΡΙΖΑ) για να μπεί τέλος στην πολιτική των Μνημονίων, της καταστροφής του Λαού και της Πατρίδας, για να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που την εφαρμόζει.
Όπως είναι αυτονόητο κάθε άλλη επιλογή μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εκτός αυτού του πλαισίου των κοινών μας δημοκρατικών αποφάσεων, συνιστούν προσωπικές επιλογές, δεν εκφράζουν την Ο.Μ. Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ και αυτομάτως ως εκ τούτου με αυτές, θέτουν τον εαυτό τους εκτός των οργανωτικών δομών της οργάνωσης.
Χαλκίδα 10 Μάη 2014

Η Γραμματεία της Ο.Μ. Χαλκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου