Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Τοποθέτηση Δ. Αναγνωστάκη στην επίκαιρη επερώτηση της ΔΗΜΑΡ για τα Αγροτικά

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δ. Αναγνωστάκης, τοποθετήθηκε χθες στην ολομέλεια της Βουλής, ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης του κόμματος, για θέματα αγροτικής ανάπτυξης. 
Ο Δημ. Αναγνωστάκης, αναφέρθηκε αρχικά στο γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο που προηγήθηκε της συζήτησης με τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι συνέβαλλαν θετικά στις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για την επίλυση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου.

Η επίκαιρη επερώτηση της Δημοκρατικής Αριστεράς κατατέθηκε με σκοπό να αναγκάσει την ηγεσία του Υπουργείου, να απαντήσει σε ερωτήσεις του κόμματος για αγροτικά ζητήματα που έχουν μείνει αναπάντητα αλλά και για να επιβεβαιωθεί από το βήμα της Βουλής ότι ο αρμόδιος Υπουργός θα υλοποιήσει δεσμεύσεις του, που εκκρεμούν από το 2013.
Ο βουλευτής της Εύβοιας αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δεσμεύσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που αφορούν στην υλοποίηση, των αγορών παραγωγών, στα δημοπρατήρια αγροτικών προϊόντων καθώς και στο Ενιαίο Μητρώο Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών.
Στη δευτερολογία του, αξιολογώντας ότι ο Υπουργός υπεκφεύγει συγκεκριμένων δεσμεύσεων, τον κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και τόνισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίσει σε καθημερινή βάση να ασκεί κριτική για τα κακώς κείμενα, στην προσπάθεια της να μετριάσει τα οξυμένα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου