Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Καουμπόικες συμπεριφορές στα Βίταλα Κύμης από τη Δημοτική Αρχή Κύμης-Αλιβερίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας του χωριού Βίταλα Κύμης, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου, κατέστρεψαν τον τοίχο του προαύλιου χώρου της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, για να περάσει δρόμος.

Καουμπόικες συμπεριφορές στα Βίταλα Κύμης από τη Δημοτική Αρχή Κύμης-Αλιβερίου
Καουμπόικες συμπεριφορές στα Βίταλα Κύμης από τη Δημοτική Αρχή Κύμης-ΑλιβερίουΑνάστατοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Βιτάλου της Κύμης, από τις καουμπόικες συμπεριφορές, όπως τις χαρακτηρίζουν, του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου που κατέστρεψαν σήμερα τον τοίχο του προαύλιο χώρου της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Χωριού προκειμένου μέσα από το προαύλιο της εκκλησίας να περάσει δρόμος που θα εξυπηρετεί δύο σπίτια, ενόψει τον δημοτικών εκλογών.

Η Ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας του Χωριού έχει ως εξής: 
Καταστρέφουν ένα από τα ποιο όμορφα ιστορικά σημεία του χωριού, χωρίς ίχνος ντροπής!!!!  Η καταστροφή της αυλής της εκκλησίας του χωριού από συνεργεία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου με την φυσική παρουσία κατά την διάρκεια των εργασιών του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Κρινή, για να εξυπηρετήσει μικρά συμφέροντα μόνο ντροπή και θλίψη μας προκαλούν.
Στην αυλή αυτή μεγάλωσαν και έπαιξαν γενιές και γενιές Βιταλιωτών. Εκεί συναντήθηκαν οι φίλοι του χωριού, εκεί παίξαμε ως παιδιά εκεί παίζουν τα παιδιά μας.

Φαίνεται όμως, ότι ορισμένοι δεν έχουν ούτε μνήμες ούτε ηθικούς ενδοιασμούς. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο να εξυπηρετούν το προσωπικό πολιτικό συμφέρον. Αυτοί οι καουμπόηδες του ξεπεσμού,  χωρίς ίχνος ιστορικής μνήμης, χωρίς να ζητήσουν την γνώμη των κατοίκων του χωριού, χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, χωρίς τις νόμιμες άδειες από τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας, χωρίς να μας πουν τι θέλουν να κάνουν, καταστρέψουν την αυλή τις εκκλησίας, χωρίς στοιχειώδες δημοκρατικές, ηθικές  αναστολές. Σήμερα κατέστρεψαν τον προαύλιο τοίχο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Αύριο τι;;; Καθότι η αξιοπρέπεια και η απουσία αξιών δεν τους περισσεύει!!

Ως ομάδα πρωτοβουλίας των κατοίκων του χωριού, καλούμε τον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου κ. Δημ Θωμά, να σταματήσει άμεσα τους καουμπόηδές του. Ζητάμε να αποκαταστήσουν άμεσα με δικά τους προσωπικά έξοδα τον τοίχο του προαύλιου χώρου. Ζητάμε από τον Ιερέα του Χωριού, αύριο να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας, καθότι είναι και μόνος υπεύθυνος για την διαφυλάξει την περιουσία του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και πρέπει να μας αποδείξει ότι μπορεί. Ζητάμε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ να μπορεί σε δημόσια διαμαρτυρία κατά του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου.
Επειδή κάποιοι έχουν ανακηρύξει την πολιτική τους επιβιώση πέρα και πάνω από τις μνήμες του χωριού. Καλούμε τους κατοίκους του Χωριού να  επαγρυπνούν, γιατί τώρα είναι η  ώρα να τους πούμε το μεγάλο ΟΧΙ  για να μην κρημνιστούν, όπως ο τοίχος οι μνήμες μας!!! Όταν τις μνήμες κάποιοι θέλουν να τις σβήσουν αυτές ανασταίνονται και είναι βέβαιο ότι θα τους πλήξουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου