Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Πολυκατοικία χωρίς κοινόχρηστο ρεύμα


Ούτε που θα μπορούσαμε να το φανταστούμε!!!
 Και όμως αρχίζουμε να το ζούμε και αυτό στην περίοδο της παρούσας συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. 
 Εκτός από το ρεύμα του κάθε διαμερίσματος στις πολυκατοικίες, υπήρχε και το κοινόχρηστο ρεύμα.


Το κοινόχρηστο αυτό ρεύμα το πλήρωναν από κοινού και αναλογικά, όλοι όσοι διέμεναν στην πολυκατοικία.

Με το ρεύμα αυτό λειτουργούσε το ασανσέρ, άναβαν τα φώτα ασφαλείας της πολυκατοικίας, τα φώτα του κλιμακοστασίου για να μπορεί καθένας να ανεβοκατέβει τις σκάλες, λειτουργούσαν τα κουδούνια, τα θυροτηλέφωνα και άνοιγαν από τα διαμερίσματα την πόρτα εξόδου, στον οποιοδήποτε ήθελε να κάνει επίσκεψη ή να μπει σε κάποιο διαμέρισμα.

Έγινε το απίστευτο, σε πολυκατοικία και μάλιστα σε μια περιοχή που έχει αρκετά εύπορο κόσμο, το κοινόχρηστο ρεύμα είναι κομμένο!

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, έφτασαν οι κάτοικοι κάποιων διαμερισμάτων, να αδυνατούν να πληρώσουν τα λεγόμενα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας όπου διαμένουν, με αποτέλεσμα, να διακόψει η ΔΕΗ την παροχή του κοινόχρηστου ρεύματος προς την πολυκατοικία.

Το αποτέλεσμα είναι: να μην λειτουργεί το ασανσέρ και άνθρωποι να πρέπει να ανέβουν τους ορόφους με τα πόδια μέρα νύχτα χωρίς κανένα φως, και να μην έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν την εξώπορτα από το διαμέρισμα, αλλά να πετούν κλειδί στους επισκέφτες,  αφού τους ειδοποιήσει από κάτω τηλεφωνικά, καθότι τα θυροτηλέφωνα δεν λειτουργούν!

Μιλάμε για καταστάσεις που τις έχει ζείσει η Αθήνα!!!.

Και όμως το πισωγύρισμα αυτό ούτε που μπορούσε να το φανταστεί κανένας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου