Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Επανέρχονται στις παρελάσεις μαχητικά και τεθωρακισμένα για να τονώσουν ένα άρρωστο «εθνικό φρόνημα» για να πάρουν τους ψήφους της ΧΑ

Την επιστροφή των μαχητικών αεροσκαφών, των τεθωρακισμένων και τα άλλων μηχανοκίνητων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στις παρελάσεις, αρχής γενομένης από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αποφάσισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έκανε δεκτή σχετική εισήγηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου.


Πέραν των οχημάτων, στην επερχόμενη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν και τέσσερις τριάδες μαχητικών αεροσκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2010 μηχανοκίνητα τμήματα και μαχητικά αεροσκάφη δεν συμμετέχουν στις στρατιωτικές παρελάσεις για οικονομικούς λόγους, με αποτέλεσμα το κόστος και των δυο ετήσιων στρατιωτικών παρελάσεων να έχει μειωθεί στις 350.000 ευρώ, από 3,1 εκατομμύρια ευρώ που ήταν προηγουμένως.

Ο λόγος που επανέρχονται τα μηχανοκίνητα τμήματα στις παρελάσεις, έχει στόχο τους δεξιούς ψηφοφόρους οι οποίοι έχουν μετακινηθεί προς την Χ.Α και με αυτό τον τρόπο πιστεύουν, ότι θα τονωθεί ένα άρρωστο «εθνικό φρόνημα»  των συντηρητικών στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας, το οποίο έχει καλλιεργηθεί, στηριχθεί εξαντληθεί σε μια έπλαστη βιτρίνα «ισχύος» και ελπίζουν να το επαναφέρουν στην ΝΔ.

Την ίδια ώρα που βγάζουν τα μηχανοκίνητα στους δρόμους, την ίδια ώρα διαλύουν την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία και διαλύουν με φορολογικά μέτρα τους Έλληνες  υποκύπτοντας στις πιέσεις της τρόικας. «Αύριο» θα μιλούν για «ισχυρή Ελλάδα», θα βγάζουν μηχανοκίνητα στους δρόμους και δυστυχώς θα βρίσκονται στρώματα της Ελληνικής Κοινωνίας που θα αυτοϊκανοποιούνται και θα τους χειροκροτούν!!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου