Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη Σωματείων του Εργατικό Κέντρο Εύβοιας


Πραγματοποιήθηκε χθές, η συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με όλη την πολιτική ηγεσία του.

Παρών στην συνάντηση ο Υπουργός Εργασίας κ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ο Υφυπουργός  Εργασίας κ.  ΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, η  Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου  κ. ΣΤΡΑΤΗΝΑΚΗ ΑΝΝΑ   και πολλοί εμπλεκόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες.


Παρόντες από Εργατικής πλευράς, ήταν οι Πρόεδροι,  του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΣΕΛΜΑΝ, ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ, ΝΕΟΣΕΤ,  ΙΝΤΕΡΚΕΜ, και Γεν.Γραμματέας των Ελληνικών Σωληνουργείων (πρ.Τσαούσογλου).

Ακόμη παρευρέθηκαν , ο Υφυπουργός παιδείας ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ οι Βουλευτές του Νομού  κ.κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ ΔΗΜ., ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και από την αντιπολίτευση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ο Π.Σ. ΦΑΤΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ.

Έγινε τρίωρη εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση και ιεραρχήθηκαν πρωτοβουλίες από μέρους του Υπουργείου,   σε συνεννόηση  με τους παριστάμενους Βουλευτές και τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα Υπουργεία.

Γι αυτούς τους λόγους θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 9/10/2013 Γενική Συνέλευση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στις 6μ.μ. με θέμα:



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  - ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.






ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου