Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Τί εχει να πεί η Ν.Δ. τώρα που συντάχθηκε στο Eurogroup σε ένα σχέδιο για την καταστροφή της Κύπρου ;

Η ΝΟΔΕ Εύβοιας της Ν.Δ., σε χθεσινή  της ανακοίνωση για τις δραματικές εξελίξεις στην Κυπριακή Δημοκρατία, που προκαλεί άλλο ένα σχέδιο «διάσωσης» των δανειστών, αυτή τη φορά τινάζοντας στον αέρα τα φληναφήματα περί «ευρωπαϊκής» αλληλεγγύης και εγγύησης των καταθέσεων, βρήκε τον «ένοχο».
Δεν είναι άλλος φυσικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, που  για  άλλη  μια  φορά σύμφωνα  με  την  πάγια  τακτικής της  τρικομματικής  κυβέρνησης «για  όλα  φταίει  ο  ΣΥΡΙΖΑ».
Ο οποίος, για να θυμηθούμε τη φαιά προπαγάνδα τους στις εκλογές του Ιουνίου, θα «δήμευε» τις καταθέσεις, θα στερούσε τα φάρμακα από τους συνταξιούχους, θα έφερνε την καταστροφή.
Αλήθεια, τώρα τι έχουν να πουν;
Όταν η κυβέρνηση και το κόμμα τους συντάχθηκε πειθήνια με τις αποφάσεις του Eurogroup, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο προηγούμενο που θα οδηγήσει την Κυπριακή Δημοκρατία σε οικονομικό – και όχι μόνο – εξανδραποδισμό, με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τη χώρα μας όσο και για τον υπόλοιπο Ευρωπαϊκό νότο. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ζητώντας την άμεση σύγκληση της ολομέλειας της Βουλής έπραξε το αυτονόητο. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως οι κύριοι της Ν.Δ. και οι  συνοδοιπόροι  τους έτσι εννοούν την περίφημη «εθνική συνεννόηση», και την  «δημοκρατία» ενόψει μάλιστα ενός μείζονος κινδύνου. «Μούγκα στη στρούγκα». Για να μην ανησυχήσει η κα Μέρκελ.
Η Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου