Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Αναστήλωση κτιρίου «Κύμα» στα Λουτρά Αιδηψού»

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Αθανασίου Μπουραντά, προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Αναστήλωση κτιρίου «Κύμα», στα Λουτρά Αιδηψού».

Η Λιμενική Επιτροπή Αιδηψού σας ενημερώνει ότι με χθεσινή (20/3/13) απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Αθανασίου Μπουραντά, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αναστήλωση κτιρίου «Κύμα» στα Λουτρά Αιδηψού».
Η Λιμενική Επιτροπή Αιδηψού, που είναι και ο φορέας διαχείρισης του έργου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Λαμία, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα, αλλά και όσους συνέβαλαν με τον οποιονδήποτε τρόπο στην παραπάνω θετική εξέλιξη.
Η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ αλλά και η άμεση δημοπράτησή του από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας δείχνει τη πολιτική βούληση που υπάρχει ώστε να εκτελεστεί άμεσα το παραπάνω έργο.
Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι η σημερινή Λιμενική Επιτροπή κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συντονίσει προσπάθειες ετών των προηγουμένων Λιμενικών Επιτροπών και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει πραγματικότητα η «Αναστήλωση του Κύματος», που θα το καταστήσει σε πολύ σύντομο χρόνο ξανά το …
Σήμα Κατατεθέν της Λουτρόπολής μας
Για τη Λιμενική Επιτροπή Αιδηψού
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Μαυροζούμης
Τα σχετικά έγγραφα της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας για την δημοπράτηση του Κύματος βρίσκονται εδώ: http://www.naevias.gr/?q=node/10813

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου