Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

«Λέτε ότι υποφέρετε και μένετε σε πολυτελή ξενοδοχεία», ξέσπασε εναντίον του Παπανδρέου νεαρή Ισπανή σοσιαλίστρια

Διαβάστε τι είπε νεαρή Ισπανίδα στους "ηγέτες" της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και τι απάντησε ο ΓΑΠ.
Τα άκουσαν για τα καλά οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ειδικά ο επικεφαλής τους, Γιώργος Παπανδρέου, από μια νεαρή Ισπανίδα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας άκουσε την νεαρή Μπεατρίθ Ταλεγόν, να καταγγέλλει την πολυτέλεια στην οποία κινούνται οι ηγέτες, κάνοντας λόγο για ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και πανάκριβα δείπνα…
«Πώς θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Κασκάις, φτάνοντας εδώ με πολυτελή αυτοκίνητα. Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες μια απάντηση όταν εσείς λέτε ότι τους καταλαβαίνετε, ότι υποφέρετε ως σοσιαλιστές», είπε η Ταλεγόν.
«Κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε με νόημα η νεαρή Ισπανίδα, ενώ ερωτηματικά άφησε η νύξη της στα οικονομικά της Διεθνούς, τα οποία χαρακτήρισε ως «μυστήριο όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου».
Στη συνέχεια πραγματικά τους κατακεραύνωσε λέγοντας πως «είστε εσείς οι υπεύθυνοι αυτού που συμβαίνει τώρα. Εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας», αφήνοντάς τους όλους άφωνους.
Αναφέρθηκε επίσης σε «πολιτικούς-αστέρια των ΜΜΕ», οι οποίοι προσέρχονται στις συνεδριάσεις, μιλώντας για τις χώρες τους χωρίς να προσφέρουν καμία λύση στους υπόλοιπους, ενώ υποστήριξε πως «μας θέλετε διακοσμητικούς εμάς τους νέους, απλά για να γεμίζουμε τις αίθουσες».
Αμέσως μετά ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου πήρε τον λόγο και προσπάθησε να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν μέινει άφωνοι από τις αιτιάσεις της νεαρής Ισπανίδας.
«Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί», είπε ο κ. Παπανδρέου.
Το βίντεο με την ομιλία της Μπεατρίθ Ταλεγόν είναι στα ισπανικά.





Η απάντηση του ΓΑΠ 
«Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί», είπε ο κ. Παπανδρέου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου