Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Σιαγιάννης : Η κ. Γερακούδη χρειάστηκενα παραμένει σιωπηλή επί δίμηνο



Σε ακύρωση της 105/2012 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης Αλιβερίου , υποχρεώθηκε η κ. Γερακουδη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Είναι η γνωστή υπόθεση της «αγοράς» και «δωρεάς» δασικών εκτάσεων στο Δήμο κάτω από σωρεία παραβατικων πράξεων.

Ισχυριζόμαστε ότι ‘’ υποχρεώθηκε ‘’ διότι το πλήθος των αδιάσειστων μη νόμιμων στοιχείων και η κατά συρροή παραβατικότητα του Δήμαρχου κ. Θωμά και του Αντιδημάρχου κ. Κιουση ήταν σκανδαλωδώς προφανή .
Έτσι δεν χρειάστηκε η κ. Γερακούδη να παραμένει σιωπηλή επί δίμηνο – έτσι όπως συνήθως πράττει – χωρίς να εξετάζει την ουσία των κατατιθέμενων σε αυτήν ενστάσεων και προσφυγών.
Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα απ’ αυτή την πρωτοφανή για την Αυτοδιοίκηση κατάσταση.
Συλλογικά όργανα υποχρεώθηκαν σε συνεδριάσεις – ενώ η ενδοχώρα του Αλιβερίου ήταν ανάστατη – με δεδομένα τα όποια ήταν προϊόν μη νόμιμων πράξεων.
Τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν ή έχουν συμβεί σε αυτό το μεγάλο Δήμο , δεν πτοούν όμως την ‘’ πολιτικά αναίσθητη ‘’ ηγεσία του.
Η οποία στο κόσμο της «γκρίζας εικονικής της πραγματικότητας» υποκρίνεται πως όλα αυτά δεν την αφορούν.
Το βέβαιο είναι πως τα παραλειπόμενα της απόπειρας χωροθέτησης της διαχείρισης απορριμμάτων  στον οικισμό Παραμεριτων μόλις τώρα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται.
Πλήθος αγωγών, μηνύσεων, προσφυγών θα εκδικαστούν στο επόμενο διάστημα.
Θλίψη και αποστροφή προκαλεί το γεγονός για την ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου με αποκλειστική ευθύνη των ‘’ηγετών’’ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου