Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Χαλκιδέων



Σύμφωνα με το Ν. 3852/20190 (ΦΕΚ Α 87) άρθρο 76 για τη «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», έχει θεσμοθετηθεί και στο Δήμο Χαλκιδέων, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης.
Στην επιτροπή αυτή, η οποία είναι όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες, συμμετέχουν εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής κοινωνίας όπως:

- τοπικοί εμπορικοί και επαγγελματικοί σύλλογοι και οργανώσεις

- επιστημονικοί σύλλογοι και φορείς
- τοπικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών
- εργαζόμενοι στο Δήμο και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού
- ενώσεις και σύλλογοι γονέων
- αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς
- εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών
- εκπρόσωποι των Τοπικών Συμβουλίων Νέων
- δημότες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη νέα θητεία της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, να εκφράσουν εγγράφως την επιθυμία τους, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, στο Γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου (Φαρμακίδου 15, 2ος όροφος, τηλ. 2221351123, αρμόδια υπάλληλος: Φωτεινή Κατώλη).

Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν απαραίτητα σύντομα στοιχεία βιογραφικού καθώς και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail). Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι υπερβαίνουν τον προβλεπόμενο από το νόμο αριθμό, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διαδικασία ορισμού της εν λόγω Επιτροπής.
Η θητεία της Επιτροπής ακολουθεί τη δημοτική περίοδο και λήγει στις 31 Αυγούστου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου