Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Νεότερη ενημέρωση για την 80χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Ιστιαία - Τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα οτι πιο πιθανή είναι η εγκληματική ενέργεια

Με αμείωτη ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να διαλευκάνουν τα αίτια του θανάτου της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Ιστιαία σήμερα το μεσημέρι.
Η 80χρονη διέμενε μόνη της επί της οδού Τσιτσάρα στον Πάνω Πλάτανο στην Ιστιαία ενώ στην περιοχή δεν είχε άλλους συγγενείς και το γεγονός, ότι δεν την είδαν σήμερα οι γείτονές της τους προκάλεσε ανησυχία. Πήγαν σπίτι και αντιλήφθηκαν πως κάτι είχε συμβεί αφού είδαν παράθυρο σπασμένο και αναστατωμένο το σπίτι.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, όπου βρήκε νεκρή τη γυναίκα σύμφωνα με τις μεχρι στιγμής πληροφορίες στην κρεβατοκαμαρά της. Το γεγονός του αναστατωμένου σπιτιού και τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν εκεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οδηγούν τους αστυνομικούς ότι το ποιο πιθανό είναι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Πιθανό το ενδεχόμενο του κινήτρου της ληστείς το οποίο και ερευνάται αλλά όπως προαναφέραμε η γυναίκα διέμενε μόνη της και είναι δύσκολο να βρεθεί αν λείπει κάτι ή όχι.Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τη γύρω από το σπίτι περιοχή ενώ έχει έρθει και ειδικό κλιμάκιο του εγκληματολογικού και της σήμανσης από την ασφάλεια το οποίο ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση απο την αστυνομία.
πηγή: http://eleutherifoni.blogspot.gr/2013/02/80.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου