Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Θετικά φαίνεται να εξελίσσεται το θέμα της παραχώρησης του λιμανιού της Σέλμαν μετά την ερώτηση που είχε καταθέσει ο Συμεών Κεδίκογλου



Θετικά φαίνεται να εξελίσσεται το ζήτημα της παραχώρησης του λιμανιού που χρησιμοποιεί η Σέλμαν από την κτηματική υπηρεσία του δημοσίου προς το Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, μετά και από την ερώτηση που είχε καταθέσει στα αρμόδια υπουργεία στις 29 Ιανουαρίου 2013 γι’ αυτό το θέμα ο Συμεών Κεδίκογλου.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου έχει ήδη ζητήσει, προωθώντας την ερώτηση του βουλευτή, τη γνώμη του Λιμενικού Ταμείου για το θέμα. Η ηλεκτροδότηση του νέου λιμανιού αναφέρεται ότι θα μπορεί να γίνει με χρηματοδότηση του Λιμενικού Ταμείου Χαλκίδας, ενώ για τα κόστη συντήρησης, στην απάντησή του το Λιμενικό Ταμείο αναφέρει ότι θα καλυφθούν από τον Φορέα Διοίκησης και Εκμετάλλευσης, ο οποίος διαθέτει όλες τις αναγκαίες πιστώσεις. Αν τελικά ευοδωθεί η παραχώρηση, τότε οι εργαζόμενοι λιμενεργάτες στη Σέλμαν θα συνεχίσουν να έχουν εργασία, υπό το λιμενικό ταμείο αυτή τη φορά.
Καθώς είμαστε κοντά στην οριστική απάντηση-ανακοίνωση από την πλευρά του Υπουργείου, ο βουλευτής θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου