Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση με Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Εύβοιας είχε ο Κ Μαρκόπουλος


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας είχε χθες το απόγευμα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Εργατικού Κέντρου.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε για τους απλήρωτους υπαλλήλους όλων των Εργατικών Κέντρων της χώρας, πάνω από 2000, για την κατάργηση όλων των κοινωνικών βοηθημάτων στους εργαζόμενους με την κατάργηση της Εργατικής Εστίας.
Επίσης συζητήθηκε η κατάσταση σε όλες τις μεγάλες μονάδες στην Εύβοια, ΙΝΤΕΡΚΕΜ, Ναυπηγεία, ΤΕΜΠΟ, ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ, Μονάδες Λευκού Κρέατος, Τσιμέντα, κ.α, καθώς και για τον Βιολογικό Καθαρισμό και τη ΔΕΥΑΧ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μεγάλο «ασθενή» στη Χαλκίδα, το ΙΚΑ. Ο βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να επιλυθούν τα προβλήματα.
Ο κ. Μαρκόπουλος έκανε και την πρόβλεψη ότι «έρχεται Αρμαγεδών» και τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν οι Έλληνες ενωμένοι: «Να είμαστε κοντά και μονιασμένοι όλοι οι Έλληνες. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ενώ διάλεγα Υπουργείο… έφυγα», κατέληξε ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου