Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Διεγράφη από την Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Νίκος Κιουτσούκης

Την διαγραφή του προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και προέδρου της ΓΣΕΕ, Νίκου Κιουτσούκη από την Νέα Δημοκρατία, αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.
«Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά, έθεσε εαυτόν εκτός Κόμματος και ως εκ τούτου η παρούσα αποτελεί διαπιστωτική Πράξη της διαγραφής του από μέλος της Ν.Δ. », αναφέρει η ανακοίνωση Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.
Η απόφαση της διαγραφής λήφθηκε με αφορμή τα θυελλώδη επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού που έγινα χθες, όπου συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ επιτέθηκαν φραστικά κατά υπουργών και βουλευτών του κόμματος με αφορμή τα νέα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό ήταν η αφορμή, καθότι  ο κ. Κιουτσούκης θεωρείτε ότι είναι "αγκάθι" στην Συγγρού και δεν υπήρχε περίπτωση και ενόψει των αποκρατικοποιήσεων  να κάνει "πίσω". Μόνο με την διαγραφή του θα μπορέσει το κόμμα να "κρατήσει" την ΔΑΚΕ και να μην αντιδρά λένε στην Συγγρού. Αντίθετη άποψη έχει η ΔΑΚΕ πηγές προσκείμενες  λένε ότι η απόφαση είναι αναμενόμενη και το περίμενα αλλά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου