Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ποιος γράφει τα διθυραμβικά άρθρα για τον Αντώνη στις αμερικάνικες εφημερίδες;

Βλέπουμε από τα ελληνικά μέσα μια εκστρατεία σπίλωσης των Ευρωπαϊκών Θεσμών και των Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, επειδή «μια εφημερίδα» της Αμερικής «δικαιώνει τον αγώνα του Αντώνη κατά του μνημονίου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια δεξιά και ακροδεξιά blogs που σε αντίστοιχες περιπτώσεις καθύβριζαν ως αμερικανάκι τον... Jeffrey Γιωργάκη, τώρα πανηγυρίζουν για το «δίκιο του Αντώνη»! Ξαφνικά αγάπησαν τόσο πολύ τις αμερικάνικες εφημερίδες και δεν το κρύβουν. Έγιναν όλοι τους αμερικανάκια!
Το ερώτημα είναι ποιος γράφει τα διθυραμβικά άρθρα για τον Αντώνη;
Αρχικά μας είπαν ότι πρόκειται για θέσεις του επιτελείου της εφημερίδας. ΛΑΘΟΣ!
Η φρασεολογία του άρθρου στην WSJ κινείται σαφώς στην ορολογία των Μυστικοσυμβούλων της Συγγρού. Και ο ίδιος ο συγγραφέας του άρθρου κινείται στο περιβάλλον Σαμαρά. Είναι Έλληνας με σχέσεις φιλίας με τον Αντώνη από την εποχή που ήταν υπουργός εξωτερικών και χάνονταν τα κονδύλια σε «μυστικές διαδρομές»… Μπαινοβγαίνει στην αμερικάνικη πρεσβεία και έχει εργαστεί και στην «Wall Street Journal» και στους «New York Times». Έχει διατηρήσει βέβαια τις σχέσεις του με τις συγκεκριμένες εφημερίδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται σύντομα να δημοσιευθεί διθυραμβικό άρθρο του και στους «New York Times». Το άρθρο αυτό έχει ήδη εγκριθεί από την Συγγρού! Τότε έχει να γίνει χαμός για την αμερικάνικη «δικαίωση του Αντώνη». Θα ξεσαλώσει ο Πρετεντέρης που αγνοεί απ’ ό,τι φαίνεται τον πραγματικό συγγραφέα των κειμένων αυτών. Νομίζει ότι πρόκειται για «σοφούς αμερικάνους»! Κούνια που τον κούναγε …

Ερώτηση: πόσα πήραν οι αμερικάνικες εφημερίδες για να δημοσιεύσουν τα ελληνικής κατασκευής άρθρα για τον Αντώνη ή κάνουν ψυχικό;
http://kikloi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου