Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Αναβάλλονται οι διακοπές της Εργατικής Εστίας...

Η εξέλιξη πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, όμως, ενδιαφέρει χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι δεν διακρίνονται για την μεγάλη οικονομική τους ...άνεση. Ο λόγος αφορά στο θερινό πρόγραμμα διακοπών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ). 
Όπως έγινε γνωστό λοιπόν αρμοδίως και για λόγους ανωτέρας βίας, οι εκδρομές που επρόκειτο να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι και αφορούσαν στο νομό Αττικής, μετατίθενται για το ...Σεπτέμβριο.

Δηλαδή, οι καλοκαιρινές διακοπές για χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους, γίνονται αναγκαστικά φθινοπωρινές. O φόβος βέβαια είναι είναι μη τυχόν οι αναβολές δεν περιοριστούν στο νομό Αττικής.
Και κανείς δεν είναι σε θέση να αποκλείσει από τώρα, μια νεότερη ανακοίνωση στις αρχές του Φθινοπώρου, ότι οι εκδρομές αναβάλλονται επί αόριστον. Στην οικονομική κατάσταση, που έχουν περιέλθει οι περισσότεροι από τους κρατικούς οργανισμούς, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα εκ των προτέρων. Ο λόγος είναι προφανής.
Ωστόσο, εκφράζεται η ελπίδα ότι για χιλιάδες συμπατριώτες μας, έστω και τότε, θα υπάρξει η ευκαιρία κάποιων ολιγοήμερων διακοπών, καθώς ο χειμώνας που έπεται αναμένεται ότι θα είναι από τους χειρότερους και τους «βαρύτερους» των τελευταίων δεκαετιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου