Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

«Κατερίνα Περλεπέ: Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μου για τα Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου»

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Περλεπέ στο οποίο αναφέρει ότι δεσμεύετε ότι τα Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως έχουν, εμείς ευχόμαστε αυτό να επιτευχθεί. Το Δελτίο τύπου  έχει ως ακολούθως.
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, διαβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι τα Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως έχουν, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Από την πρώτη στιγμή είχα δεσμευτεί προς τους πολίτες του Νομού μας ότι, τα Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως έχουν, δηλαδή ως Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας και δεν θα υποβαθμιστεί η λειτουργία τους.
Η δέσμευση μου αυτή, που είναι και δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, ισχύει και τώρα στο ακέραιο».

1 σχόλιο:

  1. Μαθαινουμε λοιπον απο το περιβαλλον της,με καθυστεριση,πως πριν τον τελευταιο ανασχηματισμο "φιλησε κατουρημενες ποδιες" για να την προτεινουν στον Παπανδρεου μπας και της δωσει κανενα υπουργιακι,αλλα δεν...Γελαγαν ολοι στην Αθηνα! ΑΧ! μωρε...Πρεπει να ειναι πολυ απελπισμενος ο Πρωθυπουργος,να του αρνηθουν απαντες να παρουν υπουργειο,και μες την απογνωση του να της δωσει κανενα ψιχουλο...Καμμια αλλη πιθανοτητα δεν υπαρχει! και τα παραμυθια περι θυσιας που ελεγε η ιδια για τον κουνιαδο τα εμαθε κι αυτα το γραφ.του Πρωθυπουργου και εγινε εξαλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή