Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ικανοποίηση και στα πρόσωπα...

Το πόσο ικανοποιημένη είναι η Αθήνα από την Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Χαλκίδα φαίνεται από την συζήτηση των ονομάτων. 
Ικανοποιημένη η Αθήνα για τον Γραμματέα της ΝΕ Ευβοίας τον Βαγγέλη Αυλωνίτη, για την γενική δουλειά που έκανε. Ικανοποίηση επικρατεί για τα μέλη της περιφερειακής ΠΑΣΟΚ, Σταυρούλα Οικονομέα για την οργανωτική δουλειά της η οποία..
είχε στρατοπεδεύσει στο κόμμα μέχρι τις δύο τα ξημερώματα κάθε βράδυ την τελευταία βδομάδα και για τον Τάσο Γέραλη για την κατάρτιση του και για τις προτάσεις που κατάθεσε χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις και για την δομή του κειμένου.

3 σχόλια:

  1. Δεν γνωρίζω ποιος σας ενημέρωσε για την διαδικασία και την ποιότητα των όσων είπαν όσοι μίλησαν στην αίθουσα. Προσωπικά , μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι οι άνθρωποι ήταν αλλού. Ενώ η εισήγηση του Τ. Γέραλη ήταν μια εισήγηση για να αποτελέσει κείμενο διαλόγου και να κατατεθούν προτάσεις για την ανάπτυξη της Στερεάς. Οι προτάσεις που ακούστηκαν ήταν μόνο για κλάματα. Γιατί αν υπήρχαν πέντε δέκα τέτοιες όλες οι άλλες άστα. Ο κάθε ένας ήρθε να πεί το πόνο του και να φύγει. Δυστυχώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξάρτητα με τι ήθελα και ποιος ο στόχος της συνδιάσκεψης επειδή έζησα από πολύ κοντά την δουλεία και των τριών συντρόφων γιατί εγώ τους λέω συντρόφους συμφωνώ μαζί σας. Αξίζουν συγχαρητήρια και οι τρεις γιατί δούλεψα και οι δουλεία τους είχε αποτέλεσμα. Άλλωστε σας στέλνω στο e- mail για να το δημοσιεύσετε τι είπε ο υπουργός για την δουλειά του Τ. Γέραλη αξίζει να το δω δημοσιευμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή