Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χαλκίδας "Φωνάζουν όσοι ξεβολεύονται".

Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Χαλκίδας σχολιάζει την ανακοίνωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ σχετικά με το νέο Νόμο που αφορά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:
Συνάδελφοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σίγουρα η τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και όλο το σύστημα παιδείας χρειάζεται αλλαγή,
Αλλαγές που θα φέρουν την πρόοδο και θα αφανίσουν σίγουρα την σήψη και την ανομία που ορισμένοι έχουν προκαλέσει… και που το φοιτητικό κίνημα προσπαθεί να ανατρέψει.
Δεν καταλαβαίνουμε όμως μερικές απορίες σας, τι εννοείται με τον όρο έλλειψη δημοκρατίας? Κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στο ΤΕΙ-ΛΑΜΙΑΣ και στο ΤΕΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?
Ακόμα θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε πως το νέο μοντέλο διοίκησης θα λειτουργήσει ως μέσο βολέματος για τα στελέχη τους ΠΑΣΟΚ? Τώρα βέβαια με την εμπειρία που διαθέτετε σίγουρα κάτι θα ξέρετε παραπάνω (βλέπε ΟΝΝΕΔ Α.Ε.).
Επίσης πρέπει να δώσετε και μερικά παραδείγματα για αυτούς που αποκαλείτε «ημέτερους» των Συμβουλίων Διοίκησης? Εμείς σας έχουμε έτοιμο ένα παράδειγμα αυτό του Εκπρόσωπου Σπουδαστών (προέρχεται από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) του ΤΕΙ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ που ψηφίζει με κλειστά τα μάτια το οτιδήποτε και προτάσεις για σπουδαστικά ζητήματα δεν έχει σκεφτεί να κάνει!!!
Τώρα βγαίνετε και μας λέτε ότι επιβαρύνετε η οικογένεια του σπουδαστή με 7-8 ενοίκια παραπάνω όταν εσείς είχατε πει ότι πρέπει να ιδρυθούν μη κρατικά πανεπιστήμια…
Σίγουρα τα προβλήματα απαιτούν καθαρές λύσεις και η σύσσωμη ελληνική κοινωνία, πιο ώριμη από ποτέ, έχει συνειδητοποιήσει ότι πλέον φωνάζουν όσοι ξεβολεύονται…
Π.Α.Σ.Π. ΤΕΙ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου