Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Π.Α.Σ.Κ. Για άλλη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων…

Με κατανόηση αντιμετωπίζουμε την προσπάθεια της ΔΑΚΕ να μετατρέψει το άσπρο σε μαύρο. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά!!
Τους αφήνουμε για άλλη μια φορά μόνους στην προσωπική τους αλήθεια και δηλώνουμε:
Ναι έχουν δίκιο, οι επιλογές του 2007 ήταν απόλυτα αξιοκρατικές, όλοι το αναγνωρίζουν, κακώς έγιναν μέχρι και καταλήψεις σχολείων από γονείς για διαμαρτυρία!!
Ναι έχουν δίκιο, δεν κατέλαβαν τις θέσεις που επιθυμούσαν, μόνο στελέχη της ΔΑΚΕ και φίλοι των στελεχών της, με λιγότερα μετρήσιμα μόρια από αυτούς που έκοψαν. Απλά έτυχε να είναι οι καλύτεροι!!
Ναι έχουν δίκιο, η 15η θέση του πρώην διευθυντή εκπαίδευσης στον πίνακα, όταν μάλιστα είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη «αξιοκρατική» του θητεία επιπλέον μόρια τα οποία κανείς άλλος δε μπορούσε, αποδεικνύει ότι έχει πολλά τυπικά προσόντα!!
Ναι έχουν δίκιο, ο τίτλος μετεκπαίδευσης που κατέχει ο ίδιος, του επέτρεψε να γίνει «αξιοκρατικά» διευθυντής Πρωτοβάθμιας, ενώ κάποιος άλλος που έχει τον ίδιο τίτλο και επιπλέον ξένες γλώσσες, επιμόρφωση β επιπέδου στους υπολογιστές και τελειώνει μεταπτυχιακό, δεν μπορεί να συμμετέχει ούτε καν στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αν μάλιστα δεν είναι και ΔΑΚΕ!!
Ναι έχουν δίκιο, όταν πλαστογραφείς τίτλο που δεν έχεις, για να καταλάβεις θέση στελέχους που δεν σου ανήκει, μόλις περάσει λίγος καιρός και ξεχαστεί η πράξη, ξαναγίνεσαι άξιος για νέα θητεία και πρέπει να επιβραβευτείς με μεγάλο βαθμό στη συνέντευξη!! Μπορείς μάλιστα να γίνεις και σύμβολο διωγμού αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο!!
Ναι έχουν δίκιο, όταν αντιγράφουν τις ανακοινώσεις της ΠΑΣΚ του 2007, δικαιούνται και αυτοί να παριστάνουν τους αδικημένους!!
Το να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να ζητήσεις συγγνώμη έστω και καθυστερημένα είναι δύσκολη πράξη. Το να βιώνεις όμως την απόλυτη απαξία, είναι πολύ βαρύ…
Από ΓΡ. ΤΥΠΟΥ  ΠΑΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου