Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κανονική απελευθέρωση στα ταξί ή...παραίτηση

Αποφασισμένος να φτάσει έως τα άκρα εμφανίζεται πλέον στους στενούς του συνεργάτες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Ραγκούσης, αναφορικά με το θέμα του ανοίγματος του επαγγέλματος των ταξιτζήδων.  
Μάλιστα αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να φτάσει έως και στο μέτρο της... παραίτησης του αν χρειαστεί, προκειμένου να υποστηρίξει αυτή του την απόφαση. Ο κ. Ραγκούσης κάνει λόγο για
την ανάγκη κοινωνικής δικαιοσύνης, η οποία όπως εκτιμά θα επέλθει αν η κυβέρνηση επιμείνει και δεν υποχωρήσει στο συγκεκριμένο μέτωπο, το οποίο θεωρεί κομβικό.
Σχετική ήταν και η αρθρογραφία του των τελευταίων 24 ωρών, σε διάφορες εφημερίδες και οι δηλώσεις που έκανε. Με το θέμα αναμένεται να ασχοληθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Κι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, από τη στάση του θα εξαρτηθούν πολλά. Θα καλύψει τον κ. Ραγκούση ή θα ταχθεί με την πλευρά των υπουργών που πιέζουν για κάποιας μορφής συμβιβαστική λύση, προκειμένου να μην πληγεί κι άλλο ο τουρισμός, στο μέσο της σεζόν; Η απάντηση στο ερώτημα - δίλημμα, θα δοθεί μέσα στις επόμενες ώρες και θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη από πολλές απόψεις. Κατ αρχάς, από πλευράς συνοχής της κυβέρνησης και της επόμενης μέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου