Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Βενιζέλου και Τσόνογλου για τη ΔΟΥ Θήβας

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η βουλευτής του νομού για να παραμείνει η ΔΟΥ Θήβας ως έχει και να εξαιρεθεί του σχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών περί συγχωνεύσεων των ΔΟΥ σε όλη την επικράτεια.
Ειδικότερα, σε σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κο Ε. Βενιζέλο που πραγματοποιήθηκε ανέλυσε τους λόγους και ανέπτυξε τους ισχυρισμούς που επιβάλλουν τη διατήρηση της ΔΟΥ Θήβας ως έχει, λόγω και της πληθώρας των υποθέσεων των φορολογουμένων πολιτών όλης της επαρχίας Θήβας
, όσο και του πλήθους των βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου καθώς οι φορολογικές εισπράξεις κατά το προγενέστερο οικονομικό έτος ανήλθαν στο ποσό των 500.000.000 Ευρώ τουλάχιστον.
Ο Υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε την βουλευτή ότι κατά τον σχεδιασμό των συγχωνεύσεων θα ληφθούν υπόψη όλα τα παραπάνω στοιχεία και ότι δεν έχει απαλειφθεί η σκέψη να διατηρηθεί το κατάστημα της ΔΟΥ Θήβας λόγω της ιδιαιτερότητας της όλης περιοχής.
Τέλος, η βουλευτής παρέδωσε στον εν λόγω Υπουργό αντίγραφο του από 08/07/2011 ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας και όλων των φορέων της πόλης που απαιτούν τη διατήρηση της ΔΟΥ Θήβας καθώς και της επίκαιρης ερώτησης που έχει καταθέσει στη Βουλή στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ήδη από 31/05/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου