Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μπρός ΠΑΣΟΚ κια πίσω ΠΑΣΟΚ...

Δήλωση Βόμβα της Σ. Οικονομέα στο EVIAPOST
Η συνεχώς επιδεινούμενη-και χωρίς τέλος-εξαθλίωση του λαού,και η ταπείνωση του κόμματος μας, μου δημιουργεί θλιψη,θυμο και σοκ! O Παπακωνσταντίνου οφείλει, μετά από ένα χρόνο αποτυχίας της οικονομικής πολιτικης, να παραιτηθεί και να διευκολύνει έτσι τον πρωθυπουργό. H αλαζονεία του και η κυνικότητα με την οποία συμπεριφέρεται μόνο ΄' δολοφονική' μπορεί να χαρακτηριστεί.
 
Στήριζα, στηρίζω και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις Παπανδρέου, γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένη, ότι οι τεράστιες προσπάθειες του από την ημέρα που ανέλαβε την κυβερνηση, είναι προς την κατεύθυνση να περισώσει, ότι μπορεί περισσότερο από τα συντρίμμια που άφησε η μαύρη πενταετία της ΝΔ. Πρεπει λοιπόν άμεσα να διώξει τον Παπακωνσταντίνου να κάνει ανασχηματισμό και από μηδενική βάση να γίνει μια επανεκκίνηση! 
 
Ο Παπανδρέου προσπαθεί μόνος του! Το σύστημα είναι σαθρό μέχρι το κόκαλο. Οι καθημερινές ανακολουθίες και τα ψέματα του Παπακωνσταντινου, (αν δεν πετυχουν τα μετρά θα παραιτηθω,δεν θα παρθούν άλλα μέτρα κ.λ.π) πλήττουν και εκθέτουν την κυβερνηση,  τον πρόεδρο αλλά κυρίως τους πιο φτωχούς συνάνθρωπους μας. Ο Παπακωνσταντίνου, παιδί του Σημίτη και των Βρυξελλών παγίδευσε και εξέθεσε το κίνημα, την κυβέρνηση και τον πρόεδρο. να τελειώνουμε λοιπόν... για να μην χρεοκοπήσουν και τα όνειρα μας...


Οικονομέα Σταυρούλα Π.Ε ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας

3 σχόλια:

  1. Ρε Σταυρούλα,δηλαδή ο ΓΑΠ 20 μήνες τώρα δεν έχει πάρει χαμπάρι, κατί σαν Αλογοσκούφη Καραμανλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μονο βέβαιο ειναι οτι η επιθεση στους εργαζόμενους ειναι η "λύση" και του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ του ΣΑΜΑΡΑ και αυτή την φορά δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θα μείνει τίποτα ούτε εργαζόμενος ούτε μικρομεσαίος δες την Αβάντων δεν υπάρχει τίποτα. η λύση είναι να μην τσακοθούμε μεταξύ μας είσαι δημόσιος είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή