Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αδαμάντιος Πεπελάσης, Λάβρος κατά του κ. Παπακωνσταντίνου και του Πρωθυπουργού


Αυτή την ώρα σε συνέντευξη που δίνει ο Αδ. Πεπελάσης, στο Μega και στην πρωϊνή εκπομπή ΜΕGAΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών για την στάση, τις θέσεις και τις δηλώσεις του. Τον χαρακτηρίζει ότι έχει έλλειψη "παιδείας", ότι είναι αυταρχικός και αλάζονας και ότι έχει αυτοκρατορικό στυλ. 
Οι δηλώσεις οι θέσεις ενός νέου ανθρώπου όπως ο κ. Παπακωνσταντίνου, υπήρξα καταστροφικές για την χώρα, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του πρόσθεσε.
«Χειροκροτούν  στο Μαχίμου τους εαυτούς τους, τι ωραία που πάμε λένε μεταξύ τους,  τόνισε χαρακτηρίστηκα».
«Δεν φωνάζουμε, είμαι εδώ να σώσω την πατρίδα, αυτό είναι η δουλεία σου». Σχολίασε την γνωστή επαναλαμβανόμενη δήλωση του Πρωθυπουργού και πρόσθεσε εξεγείρομε από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού του.
Μίλησε για σκορποχώρι και ρώτησε που είναι ο Κ. Καραμανλής (ο θείος) και ο Ανδρέας που σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηναν τους υπουργούς να γενούν τόσες Κερατέες καθημερινά.

Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση δημιουργήθηκε από τους προηγούμενους, αλλά αυτό που κάνουν παίζοντας με το αύριο, αυτό το μπέρδεμα… δεν έχουν καταλάβει τίποτα, δεν ενδιαφέρονται για το αύριο της χώρας .

Ξεπουλάνε τα πάντα. Δεν υπάρχει προγραμματισμός. Ποια είναι αυτά (εταιρείες) που χρειάζονται; Δεν συζήτησαν πάνω στο τραπέζι; Όλα γίνονται επιπόλαια; Με τι στόχους; Τι θα μου δίνει μετά από δύο τρία-πέντε χρόνια; Ποιο το κέρδος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου