Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Γιάννης Σιαγιάννης: κ. Θωμά Απαντήστε επί της ουσίας

Απάντηση έστειλε ο Γιάννης Σιαγιάννης στον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, τον οποίο καλεί να απαντήσει επί της ουσίας:

«Κύριε Θωμά είναι γνωστή η απέχθεια σας στον τεκμηριωμένο αντίλογο.
Είναι γνωστή επίσης η απέχθεια σας σε μικρές ή μεγάλες Δημοκρατικές εκπροσωπήσεις σε όσα Δημοτικά Συμβούλια έως σήμερα ήσασταν παρών . Μέχρι και τη θεωρία των ιπτάμενων αντικειμένων – ποτηριών εφαρμόσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης βυθίζοντας στη φαιδρότητα το περήφανο Δημοκρατικό φρόνημα της πολιτικά περήφανης πόλης.

Είναι γνωστή επίσης η ανασφάλεια σας και το ‘’σύνδρομο της ταραχής’’ που σας διακατέχει. Αυτό σας κάνει λιγότερο αποτελεσματικό από το λίγο.
Γι’ αυτό και χρησιμοποιείται χαρακτηρισμούς τόσο χαμηλού επιπέδου. Γι’ αυτό και πορεύεστε σαν ‘’ κοινός παραγωγός κονιάματος’’.

Ανέκαθεν αυτό ήταν το πολιτικό χαρακτηριστικό σας.
Συνειδητοποιήστε όμως ότι ο διάλογος με τους ‘’ατσαλάκωτους ‘’ – γνωστό προεκλογικό σύνθημα – θα σας ‘’τσαλακώσει’’ οριστικά.
Είναι αλήθεια κύριε Δήμαρχε ότι όσο δεν κατανοείτε το ρόλο σας τόσο θα υπάρχουν περιθώρια ‘’ πολιτικής διασκέδασης’’
Εσείς φροντίσατε στο παρελθόν και φροντίζετε στο παρόν για τις ‘’συνθέσεις‘’ . Εμείς φροντίζουμε για τα ‘’όργανα’’.
Το μέλλον του Δήμου και της ανάπτυξης του είναι η πυξίδα μας. Γι’ αυτήν θα δουλέψουμε καθημερινά με το λαό και την κοινωνία, μαζί με τα ιδανικά τις αρχές και της αξίες της κοινωνίας των πολιτών.

Υ.Γ.

  • Απαντήστε επί της ουσίας επιτέλους κ. Δ. Θωμά.
  • Αναλογιστείτε ότι οι άποψη και οι ιδέες δεν διώκονται. Είναι απλά η σπίθα της ανατροπής. Η σπίθα της προοπτικής του Δήμου.

1 σχόλιο:

  1. Ετσι ακριβως ειναι κυριε δημαρχε.Κριτικη απο Σιαγιαννη 'ειδικου βαρους'με επιχειρηματα αλλου επιπεδου και 'υψους'.Ανωτερης κλασης που δεν ξερατε μεχρι σημερα γι αυτο εκνευριζεστε και χανεται τον ελεγχο...Μην ταραζεστε γιατι τα πιο δυσκολα επονται...Α! Και κατι ακομα.Δεν σημαινει κατ αναγκη οτι ο πρωτος ειναι και ο καλυτερος η ο αξιωτερος![υπαρχουν κι αλλα παραδειγματα πρωτων στο νομο που ουσιαστικα ειναι δευτεροι μη σας πω και πολυ πιο κατω!] Απλα ειχατε ολο το μηχανισμο δικο σας,εξυπηρετησεις επι χρονια,κονε κ.λ.π και εναν λαο φοβισμενο!Καποτε ομως ερχεται το πληρωμα του χρονου...ψυχραιμια λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή