Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πόσο κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή; Ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ;

Ένα θανάσιμο πολιτικό λάθος έκανε χθες βράδυ ο Υπουργός Υγείας Λοβέδρος. Το ερώτημα είναι αν το λάθος ήταν σκόπιμο ή ο Υπουργός είναι εκνευρισμένος από κάτι;
Ο κ. Λοβέρδος στη βουλή "εκνευρισμένος ;", αποτίμησε το κόστος για το Εθνικό σύστημα Υγείας σε 100.000 ευρώ, από την απεργία των μεταναστών στην Υπατίας .
Ο υπουργός πρέπει να μας πει:

Μέχρι ποσό είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να δίνει για την υγεία των μεταναστών;
Πόσο αποτιμάται η ζωή των ιθαγενών και πόσο η ζωή των "βαρβάρων";
Μέχρι ποιο σημείο ρατσισμού είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να φτάσει μέχρι να συνεργαστεί με τον κ. Καρατζαφέρη;
Χθες ο κ. Λοβέρδος ενοχλήθηκε από το κόστος των "βαρβάρων", δεν έχει όμως κρύψει και την ενόχλησή του για το κόστος περίθαλψης των φτωχών ιθαγενών.
Θέτουμε το ερώτημα , το πόσο αποτιμά ο κ. Λοβέρδος, και η  κυβέρνηση Παπανδρέου την ανθρώπινη ζωή; στην περίπτωση που δεν ήταν εκνευρισμένος ο υπουργός;

1 σχόλιο:

  1. Εάν πιστεύεις ότι είσαι ένα βήμα πριν το στέμμα τότε χάνεις την ψυχραιμία σου.

    Πάντως οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να κάψουν την πλάκα και να δουλέψουν για την χώρα. Γιατί αν το 2004 έχασε και ήρθε ο χονδρός την ευθύνη την έχουν τα μεγαλοστελέχη με την αλαζονεία τους και την λαμογιά τους .

    Γιατί κάνοντας ο λαός θυσίες από το 1999 μέχρι το 2004 να μπούμε στην ΟΝΕ μόλις μεγάλωσε η πίττα και έπρεπε να μοιραστεί στους εργαζομένους . Ο λαός σιχάθηκε την συμπεριφορά τους και τον τρόπο ζωής τους και είπε ας είναι ο χονδρός .
    Αυτή την φορά όμως αν δεν σοβαρευτούν τότε καλύτερα να κρυφτούν .

    Τα όσα γράφω αφορούν όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή