Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Παρελθόν το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Παρελθόν το νέο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Μετά από έρευνα που κάναμε χθες στην Αθήνα και όπως πρώτη γράψαμε την 30-11-2010 το νέο νοσοκομείο είναι παρελθόν και δεν πρόκειται να ανεγερθεί και αυτό είναι οριστικό. Για πρώτη φορά γράψαμε όταν είχαμε τις πρώτες πληροφορίες  στην ανάρτηση μας εδώ
Από τότε οι φορείς της Εύβοιας έκανα ενέργειες στις οποίες απουσίαζαν ο συντονισμός και η μαζικότητα,  κινήσεις που έπρεπε να δίνουν το μήνυμα, ότι η Εύβοια αυτό δεν θα το "δεχθεί". Οι μέχρι σήμερα κινήσεις ήταν ενέργειες ατόμων και σε ρητορικό επίπεδο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κ. Μαρκόπουλου ο οποίος μετά την επερώτηση δέχθηκε τη απάντηση που του έδωσε ο υφυπουργός υγείας. 

Σήμερα δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο από το να πάρουν οι φορείς της Εύβοιας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, ώστε να μην ακυρωθεί η ίδρυση του νέου νοσοκομείου. Το βάρος βέβαια πέφτει στις πλάτες των κυβερνητικών βουλευτών οι οποίοι καλούνται να σταματήσουν να κρύβονται, άλλωστε οι δημοτικές εκλογές πέρασαν μπορούν να βγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου