Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Κεντρική πολιτική απόφαση Νοσοκομείο δεν γίνεται!


Το βάρος που επωμίζονται  στο ΠΑΣΟΚ είναι βαρύ μετά την ακύρωση του Νοσοκομείου . Η ενέργεια της Γ.Γ της κας Κ. Διαμαντοπούλου ήταν τεχνική υλοποίηση, μιας κεντρικής  πολιτικής απόφασης που δεν ανακοινώθηκε επίσημα αλλά πάρθηκε -και όταν γράφουμε κάτι είναι καρατσεκαρισμένο-  ότι Νέο Νοσοκομείο στην Χαλκίδα αλλά και πουθενά αλλού στην Ελλάδα για τα επόμενα επτά χρόνια δεν θα ανεγερθεί. Πιθανή απόκλιση από τον κανόνα αυτόν θα συζητηθεί σε υψηλό επίπεδο. Αυτές είναι οι πληροφορίες μας όταν ανακοινώσαμε πρώτοι την είδηση.
Επομένως το ερώτημα που τίθεται είναι  αν μπορεί και πώς  μπορεί να αλλάξει η απόφαση. Πρόταση μας όπως γράψαμε είναι, μόνο με την συνέργεια όλης της Εύβοιας, πιθανή ένωση της Εύβοιας υπάρχει περίπτωση να αλλάξει την απόφαση.
Βέβαια βλέπουμε ότι επί του πρακτέου οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές δεν έχουν μιλήσει. Ο κος Μπουραντάς δήλωσε ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα χαρακτηριστικά είπε  «το ποσό θα εξασφαλισθεί είτε από τους εθνικούς πόρους είτε από το νέο αναθεωρημένο ΕΣΠΑ είναι ζήτημα της πολιτείας να το λύσει». Μας κάνει εντύπωση  πως ένας έμπειρος πολιτικός όπως ο Θ. Μπουραντάς πιστεύει ότι θα δοθούν χρήματα από εθνικούς πόρους. Χρήματα από εθνικούς πόρους για έργα μέχρι το 2027 δεν θα δοθούν. Κρατήστε την  ημερομηνία για άλλα έργα. Το ερώτημα είναι γιατί έκανε αυτή την δήλωση; Δεν ξέρει την κεντρική πολιτική απόφαση; Η άμεσα επιβεβαιώνει και αυτός ότι το Νοσοκομείο δεν θα γίνει; Άρα  ζητάει βοήθεια;

1 σχόλιο:

  1. Μήπως επειδή δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά γιατί είναι δεσμευμένος από το ΠΑΣΟΚ μετά από τόσα που του έχει δώσει;
    Μήπως επειδή θέλει να κάνει το γιό του βουλευτή ;
    Το εξετάσατε αυτό ή και εσείς ζητάτε βοήθεια, να σας το πούμε εμείς;
    Μήπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή