Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κεδίκογλου: «Η υπουργική καρέκλα, δεν μπορεί να σταματήσει την κριτική»

«Θεωρώ ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, συνιστά αποτυχία» σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας
Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε και ο βουλευτής Εύβοιας, Συμεών Κεδίκογλου με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ 99,5.«Στο συνέδριο πρέπει να ακουστεί η βάση του κόμματος και να συζητηθεί και το θέμα της ηγεσίας» είπε χαρακτηριστικά.
Επικαλέστηκε δε ότι είναι υπουργός της κυβέρνησης για να δώσει βάρος στην συγκεκριμένη τοποθέτηση του, την στιγμή που ως υφυπουργός Παιδείας διακρίθηκε για την εκκωφαντική σιωπή του, ενώ θεωρείται πιθανό πως στον επικείμενο ανασχηματισμό θα μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος.  «Η υπουργική καρέκλα, δεν μπορεί να σταματήσει την κριτική» ανέφερε συγκεκριμένα.

«Θεωρώ ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, συνιστά αποτυχία» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορεί και να αποτελεί παρακολούθημα της Νέας Δημοκρατίας.
Την ίδια θέση τόνισε σήμερα με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook. «Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και να ομολογήσουμε ότι το αποτέλεσμα συνιστά μια αποτυχία. Όχι τόσο μεγάλη όσο περιμέναμε, χάρη στη συσπείρωση των τελευταίων ημερών, αλλά πάντως αποτυχία, καθώς χάσαμε 1 στους 3 ψηφοφόρους μας. Και σκεφτείτε ότι το κλίμα σε επερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι ακόμη πιο πολωμένο και δύσκολο» επισημαίνει, ενώ σε άλλο σημείο του κειμένου του, τονίζει ότι «Θα πρέπει να τα δούμε και να τα επανεξετάσουμε ΟΛΑ»
Υπενθυμίζεται ότι χθες η Χαριλάου Τρικο σχολίασε με σκληρή γλώσσα την αρθρογραφία στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία κινούνται εκτός γραμμής Βενιζέλου. Αφορμή στάθηκε το άρθρο του  Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος έθεσε ευθέως θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Είχαν προηγηθεί άρθρα των Κώστα Σκανδαλίδη, Δημήτρη Ρέππα και Παύλου Γερουλάνου.
Η ανακοίνωση του  ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
«Κάποιοι που περίμεναν την εκλογική συντριβή της παράταξης για να διαλύσουν την κυβερνητική σταθερότητα, να ανακόψουν την ασφαλή πορεία της χώρας και να υποτάξουν την παράταξη στο άρμα της λαϊκιστικής ανευθυνότητας, πρέπει να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα και να πάψουν να προσβάλλουν τους πολίτες που στάθηκαν δίπλα στη παράταξη, τους υποψήφιους και τα στελέχη που έδωσαν τη μάχη των εκλογών και τελικά την ίδια την χώρα χάριν της οποίας υπάρχει ιστορικά το ΠΑΣΟΚ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου