Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου



Η ίδρυση της Συμπολιτείας και η υποψηφιότητα του  Βαγγέλη Αμπελιώτη, δημιούργησε νέα δεδομένα στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. Η πλειοψηφία των δημοτών είδαν στην υποψηφιότητα αυτή ως την σοβαρότερη πρόταση που έχει κατατεθεί για τον Δήμο. Κάποιοι όμως,  που έχουν μάθει χρόνια να διαφεντεύουν τον Δήμο και το τόπο κρατώντας τον όμηρο και δέσμιο των προσωπικών και παραταξιακών λογικών και συμφερόντων, «ανησύχησαν σφόδρα».


Δεν περίμεναν να ακούσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τα προβλήματα του τόπου  και επιδόθηκαν βιαστικά σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση, σπίλωσης και απαξίωσης τόσο της παράταξης, όσο και του Βαγγέλη Αμπελιώτη.

Δεν έχουμε πρόθεση να απαντήσουμε σε όλα όσα κυκλοφόρησαν με κάθε μέσο και τρόπο στην περιοχή μας. Οι ενέργειες τους άλλωστε, προδίδουν φόβο και πανικό. Δεν το κάνουμε για λόγους πολιτικής ευπρέπειας, αλλά και γιατί δε θέλουμε  να οδηγήσουμε τον προεκλογικό διάλογο σε παρωχημένες αντιπαραθέσεις, οι οποίες είναι καταδικασμένες αμετάκλητα από την ελληνική κοινωνία.

Εμείς θα επιμείνουμε στον συγκροτημένο δημοκρατικό διάλογο, στη διαμόρφωση και πρόταση ενός ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου προγράμματος που θα αντιμετωπίζει τόσο τις καθημερινές ανάγκες και προβλήματα, θα στοχεύει στον σχεδιασμό για μια πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας. Με προσήλωση  στις αρχές της νομιμότητας – διαφάνειας – λογοδοσίας και χρηστής διοίκησης, αρχές που απουσιάζουν απολύτως από την σημερινή δημοτική αρχή.

Με αυτές τις αξίες και τις αρχές στην λειτουργία και την δράση μας, καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον τόπο μας, να συμμετάσχουν χωρίς προαπαιτούμενα. Ελπίζουμε όσοι μεταχειρίστηκαν υπό το καθεστώς πανικού αυτές τις προπαγανδιστικές μεθόδους, να αντιληφθούν που οδηγούν το τόπο μας.
Οι πολίτες του δήμου μας γνωρίζουν πολύ καλά, πώς να αξιολογούν και τα πρόσωπα και τις πολιτικές.  Σε αυτούς απευθυνόμαστε και αυτών την κρίση εμπιστευόμαστε.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου