Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Έχει κουράσει ο Σκανδαλίδης....

Την ανάγκη για μία κυβέρνηση εκτός της λογικής του Μνημονίου για την χώρα εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει πως θα πρέπει να τερματιστεί η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστα Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην Ελευθεροτυπία, απαντά στην ερώτηση εάν θα παραμείνει στην κυβέρνηση λέγοντας: «Όχι βέβαια! Η γνώμη μου είναι ότι η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ οφείλει να τερματιστεί οριστικά με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Η χώρα χρειάζεται πλέον μια προοδευτική διακυβέρνηση, έξω από τη λογική του μνημονίου».
Στην ερώτηση «Τι θα κάνουμε; Θα στείλουμε τον Τσίπρα να διαπραγματευθεί;», ο Κώστας Σκανδαλίδης απαντά: «Αυτό μου προκαλεί μια ανησυχία. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και φοβάμαι ότι πάει στα τυφλά. Άλλα λένε οι οικονομολόγοι του, άλλα οι βουλευτές του, άλλα οι συνιστώσες του. Εάν οι Γερμανοί αρνηθούν το κούρεμα και τις προτάσεις του; Δεν μας έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει. Αυτό θα προκαλέσει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια στο εσωτερικό. Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν εγκαίρως το τοπίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου