Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ξαναχτύπησε» ο Φάραντζ. Είναι πιο επικίνδυνο να παραμείνετε στην Ευρωζώνη, παρά να φύγετε από αυτήν

Πριν καλά καλά περάσουν 24ώρες από την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο βρετανός ευρωβουλευτής, Ντάνιελ Φάραντζ έστρεψε τα βέλη του και στην Ελλάδα.
Ο Φάρατζ επέμεινε στους υψηλούς τόνους κατά του πρωθυπουργού μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Δεν νομίζω ότι αυτό που είπα ήταν προσβλητικό για τον ελληνικό λαό. Προσβλητική είναι η υποκρισία του Αντώνη Σαμαρά που υποδύεται ότι αντυπροσωπεύει την κυρίαρχη βούληση».

Παράλληλα ο Βρετανός ευρωβουλευτής επεσήμανε ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα αποτελεί τη μόνη μαγική λύση για την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη
«Αν συνεχίσετε να κάνετε ότι σας λένε, θα καταστραφείτε» συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι όσο περνάει ο καιρός θα δημιουργηθεί «κύμα» επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. «Θα είναι δύσκολα, αλλά θα ανακτήσετε τη δημοκρατία σας» υποστήριξε ο Φάραντζ συμπληρώνοντας: «Είναι πιο επικίνδυνο να παραμείνετε στην Ευρωζώνη, παρά να φύγετε από αυτήν».
Ερωτηθείς, τέλος, για το θέμα των Μαρμάρων παρέπεμψε στη διεξαγωγή της συζήτησης όταν βγει η Ελλάδα από το ευρώ και «κερδίσει τη δημοκρατία» της!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου