Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Γαληνό στο Αυλωνάρι



Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για την Τετάρτη 15 Γενάρη και ώρα 19.00 στα εργατικά σωματεία της περιοχής μας, σε κάθε φορέα και σε κάθε εργαζόμενο. Σκοπός είναι η ενημέρωση και η καλύτερη οργάνωση  της αγωνιστικής μας απάντησης, απέναντι στη κατάφωρη αδικία που μας έχει επιβάλει η εργοδοσία της Γαληνός-Λαουτάρης, με την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης και της αντιλαϊκής νομοθεσίας.
 

Τη στιγμή που οι εργαζόμενοι ήμαστε για ένα χρόνο απλήρωτοι και έχουμε μείνει χωρίς δουλειά, κάποιος κύριος Σαμαράς βρέθηκε να ανοίγει το κατάστημα, που δουλεύαμε τόσο καιρό, δίχως τη καταβολή των δεδουλευμένων μας. Εν ολίγοις...
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!!
Μπροστά μας ανοίγεται μόνο ένας δρόμος. Ο δρόμος της αγωνιστικής διεκδίκησης. Το πλαίσιο που εκτυλίσσεται η συγκεκριμένη αδικία είναι το ίδιο, που από τη μία τα βάρη της κρίσης τα έχουν φορτωθεί οι εργαζόμενοι, είτε με κόψιμο μισθών, είτε με ανεργία, είτε με απλήρωτη εργασία, με χαράτσια, με απαράδεκτες υπηρεσίες υγείας, με αμορφωσιά για τα παιδιά τους. Από την άλλη οι υπεύθυνοι για αυτή τη κατάσταση, οι μονοπωλιακοί όμιλοι που όλα αυτά τα χρόνια θησαυρίζουν στις πλάτες μας, τη βγάζουν πεντακάθαρη!!
Με αυτήν την έννοια, ο αγώνας ο δικός μας είναι και αγώνας κάθε εργαζόμενου που δέχεται αυτήν την αδικία. Η απάντηση πρέπει να είναι ενιαία γιατί και η επίθεση είναι ενιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου