Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Γ.Νταβρής

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, ο οποίος απουσίαζε αδικαιολόγητα από την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ. «Παραμένουμε ενωμένοι», δήλωσε ο κ. Καμμένος.
 Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ο Γ.Νταβρής ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών που έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου -αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι βουλευτές που είχαν υπογράψει την επιστολή, εκτός του κ. Νταβρή, ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Γιοβανόπουλος και οι Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παύλος Χαϊκάλης. Ο τελευταίος τελικώς παρέστη στο Εθνικό Συμβούλιο.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν δικαιολογημένα η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.
Μετά την συνεδρίαση της ΚΟ, ο Π. Καμμένος δήλωσε: «Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα.
Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν, με μία μόνο απώλεια, του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του.
Με σύμπνοια, σαν μια γροθιά, με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όλης της Ελλάδας, θα προχωρήσουμε, προκειμένου να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.
Είναι πολλοί οι τραπεζίτες, οι εκδότες και οι καναλάρχες που άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι πρέπει να συλληφθούν».
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου